Merleg jegyuekrol velemeny tapasztalat?
Párom mérleg. Nagyon könnyen kibillen az egyensúlyából és akkor jön a "katasztrófa", depis lesz, nem találja a helyét. Hihetetlenül fontos számára az egyensúly, harmónia na meg a szerelem. Elmondása szerint nem tudna szerelem nélkül létezni, ez az első és legfontosabb dolog számára.
Jó tulajdonságok: békés, kedves, figyelmes, humoros, romantikus, rajongani tud a párjáért
Rossz tulajdonságok: lusta, trehány, munkakerülő, depresszióra erősen hajlamos, könnyen függővé válik (játék, könyv, vallások stb) ezek miatt hanyagolja, azokat , akik fontosak számára.
Koszi a valaszt :) erdekes amit irsz meg a hozza allasod is, nagyon “fejjel” gondolkozzol na meg azon belul is aggyal ami nagyon ritka manapsag...:))))
Neked mi a napjegyed? Szinten levegos jegy? Vagy foldjegy?:)
Én ikrek vagyok.
Te milyen jegyű? Gondolom akarsz valamit egy mérlegtől :D
Hehe:)
Nem meg csak tajekozodok😂...! Ramentem nagyon az asztrologiara es nagyon kivancsi lennek egy merlegre! Lato tavolsagbol lenne is egy, es a fantaziamban nagyon benne van!:):P
Egyebkent en oroszlan vagyok, bika aszcendenssel....!
Én mérleg nő vagyok. Az #1 által felsorolt rossz tulajdonságokkal nem értek egyet.
Főleg a trehány jelzővel. Pont, hogy szeretjük a szépet és a luxust. Szóval inkább igényesek és kissé piperkőcök tudunk lenni.
A társ függőség az igaz, én sem tudom elképzelni magam szingli harmincasnak, aki egyedül él és élvezi.
Lustának sem mondanám magamat, bár tény felesleges köröket nem futok, csak azt csinálom amit kell.
A függőség sem jellemző szerintem.
De persze ez függ az aszcendens és egyéb dolgoktól is.
Én Kos vagyok és volt már dolgom jó pár Mérleggel barátság terén is és szerelemben is. Akiket én ismerek Mérlegeket azok:
Szeretik mindenből megkapni a legjobbat és a legszebbet. Öltözködés terén nemcsak arra figyelnek, hogy amit viselnek az jól nézzen ki, de nekik is jól álljon.
Sokszor vidámak és szeretnek nevetni, viccelődni, emberek közt lenni és ezekkel a tulajdonságokkal nagyon emberközpontúnak tűnnek, de van egy befelé forduló, kissé depressziós oldaluk is, néha kicsit szeretik is sajnáltatni magukat. Próbálnak mindenkivel kedvesek és barátságosak lenni, nem akarnak haragot tartani senkivel még azokkal is próbálnak kedvesek lenni és jó viszonyt ápolni, akik egyébként már nagyon sokszor felidegesítették. Ez miatt talán kétszínűeknek tűnhetnek, hiszen elgondolkodhat azon az ember, hogy ha ennyire nem kedveli az illetőt meg kibeszéli, akkor miért kedveskedik vele...
Megértőek és együttérzőek, viszont kicsit pletykásak is. Érzékenyek, könnyen megbántódnak, egy nyersebb hangnem is elég ahhoz, hogy rosszul érezzék magukat, viszont azt sokszor nem veszik észre, ha ők viselkednek úgy, hogy a másiknak nem tetszik vagy olyan hangnembe beszélnek, ami a másiknak bántó.
Gyakran tűnnek békésnek, de az az igazság, hogy könnyen fel lehet őket idegesíteni, sok mindenen felhúzzák magukat, de mindig igyekeznek megőrizni a nyugalmukat. Inkább elszámolnak magukban akármeddig, minthogy ordibáljanak vagy tányérokat vágjanak a földhöz, ajtót csapkodjanak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!