Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bika nő jellemzése? (kérdésed...

Bika nő jellemzése? (kérdésed túl rövid, magyarázatod túl hosszu)

Figyelt kérdés
kérlek irjatok le mindent a bika nöröl és hogy mi lehet az aszcendense. köszönöm.
2010. júl. 8. 23:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Google
2010. júl. 8. 23:22
 2/10 anonim válasza:
63%
2010. júl. 8. 23:24
 3/10 anonim ***** válasza:
29%
Aljas, szemét, erőszakos főnőknőm is az!
2010. júl. 8. 23:41
 4/10 anonim ***** válasza:

Én Bika vagyok, őszinte és hűséges, de makacs és erőszakos olykor. Nehezen engedek, és általában nem bírom, ha nekem van igazam. Nem bírom visszatartani a véleményem, és így az őszinteségem sokszor sértő lehet, bunkónak tűnhetek.

Amúgy mindig vidám vagyok, a jól megismert baráti körömben felszabadult és nagyszájú, de ha először találkozom valakivel, akkor visszahúzódóbb.

Precíz vagyok és szorgalmas az esetek nagy részében.

Szeretek álmodozni de sajnos sokszor nem teszek azért, hogy elérjem az álmaimat.

Elég nehéz eltántorítani az igazamtól, és nehezen befolyásolható vagyok, rengeteget rágódok dolgokon, határozatlan vagyok. Emiatt elég stresszes és idegeskedő vagyok, utálom ha mindenki rám figyel.

19L

2010. júl. 9. 00:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Tipikis Bika vagyok, a birtoklási vágy kivételével minden igényesebb jellemzés egy az egyben passzol rám. Hűséges, családcentrikus és nagyon érzelmes ember. Első ránzésre kissé zárkózott. Nehezen engedem közel magamhoz az embereket, de akit egyszer közel engedtem, nem engedem el egykönnyen, fontos nekem, szeretem, ragaszkodom hozzá és mindenben számíthat rám. Nem volt sok kapcsolatom, de az a néhány nagy és mély szerelem volt, ezekre a férfiakra a mai napig jóleső érzésel, egyfajta szenimentális nosztalgiával gondolok. Imádok enni, inni, étterembe járni zenét hallgatni táncolni és utazni. Nagyon ragaszkodó vagyok és végletes:ha szeretek, nagyon szeretek, ha nem, egy percet sem bírok ki az illetővel, inkább egyedül. Makacs vagyok és kitartó, ha valami igazán érdekel, de ha nem, a kisujjamat sem mozdítom érte. Kiállok az igazamért és megvédem magam bárki ellenében. Lomha vagyok, nyugodt és kicsit lassú, nagyon nehéz kihozni a sodromból, de ha sikerül, akkor az all or nothing elvét alkalmazom. Nem keresem a konfliktust, de ha mások szítják, nem térek ki előle. Ilyen helyzetben érvekre támaszkodom és annyira metszően őszinte vagyok, hogy ezt nehezen bocsátják meg az emberek. Én megnyugszom, miközben másokat sajnos nagyon is felzaklatok. Ugyanakkor nem vagyok haragtartó, sőt, kifejezetten békés természet. Sok egyedüllétre van szükségem, hoyg átgondoljam a dolgokat, amelyekkel általában nem terhelem a környezetem, kivéve a legjobb barátaimat.
2010. júl. 9. 01:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Egyébként a Bika nagyon jó barát, de igényli hogy őt is mindig meghallgassák. Ízlése nagyon jó, szereti a szép (gyakran kihívó, de ízléses) ruhákat.

A szerelemben álmodozó, és gyakran fel tudja magát adni, de ugyanakkor nagyon jó érzéke van ahhoz hogy a család mellett a munkáját, karrierjét is építse. Nem egy "mindenkin átvágtatok" ember , de úgy szépen finoman megtesz mindent az anyagi boldogulásért.

2010. júl. 9. 09:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezek tökéletes jellemzők, amit itt hosszan leírtak :) Én is bika vagyok és rám is ezek jellemzők. :O
2010. júl. 9. 13:57
 8/10 anonim ***** válasza:

01.06 vagyok

azért nem szabad vakon hinni a horoszkópban/nak. Egyetlen lányt ismerek, akiről tudom is, hogy Bika. Jogász, még nincs 30, de a negyvenes nők stílusában öltözködik (kosztüm), szikár-szálkásra sportolta magát, kb három percenként vannak beosztva az emberek a határidőnaplójában. Számomra ő tú hideg és kissé számító is. Én személy szerint kerülöm a társaságát, mert nem valami komfortos a közelében lenni. Nekem meg a komfortérzet... :D

2010. júl. 9. 20:47
 9/10 anonim ***** válasza:

A legjobb barátnőm Bika. Az egyik legtoleránsabb, legtürelmesebb és legönzetlenebb ember, akit valaha ismertem! Akár hajnali kettőkor is felhívhatom, ha valami nyűgöm van. Igaz barátok, stabil támaszok. Mindenben lehet rájuk számítani!

24/L

2010. júl. 27. 16:04
 10/10 anonim ***** válasza:
bika vagyok és pont olyan vagyok mint a 00:31 :D
2010. szept. 25. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!