Bika nő jellemzése? (kérdésed túl rövid, magyarázatod túl hosszu)
Én Bika vagyok, őszinte és hűséges, de makacs és erőszakos olykor. Nehezen engedek, és általában nem bírom, ha nekem van igazam. Nem bírom visszatartani a véleményem, és így az őszinteségem sokszor sértő lehet, bunkónak tűnhetek.
Amúgy mindig vidám vagyok, a jól megismert baráti körömben felszabadult és nagyszájú, de ha először találkozom valakivel, akkor visszahúzódóbb.
Precíz vagyok és szorgalmas az esetek nagy részében.
Szeretek álmodozni de sajnos sokszor nem teszek azért, hogy elérjem az álmaimat.
Elég nehéz eltántorítani az igazamtól, és nehezen befolyásolható vagyok, rengeteget rágódok dolgokon, határozatlan vagyok. Emiatt elég stresszes és idegeskedő vagyok, utálom ha mindenki rám figyel.
19L
Egyébként a Bika nagyon jó barát, de igényli hogy őt is mindig meghallgassák. Ízlése nagyon jó, szereti a szép (gyakran kihívó, de ízléses) ruhákat.
A szerelemben álmodozó, és gyakran fel tudja magát adni, de ugyanakkor nagyon jó érzéke van ahhoz hogy a család mellett a munkáját, karrierjét is építse. Nem egy "mindenkin átvágtatok" ember , de úgy szépen finoman megtesz mindent az anyagi boldogulásért.
01.06 vagyok
azért nem szabad vakon hinni a horoszkópban/nak. Egyetlen lányt ismerek, akiről tudom is, hogy Bika. Jogász, még nincs 30, de a negyvenes nők stílusában öltözködik (kosztüm), szikár-szálkásra sportolta magát, kb három percenként vannak beosztva az emberek a határidőnaplójában. Számomra ő tú hideg és kissé számító is. Én személy szerint kerülöm a társaságát, mert nem valami komfortos a közelében lenni. Nekem meg a komfortérzet... :D
A legjobb barátnőm Bika. Az egyik legtoleránsabb, legtürelmesebb és legönzetlenebb ember, akit valaha ismertem! Akár hajnali kettőkor is felhívhatom, ha valami nyűgöm van. Igaz barátok, stabil támaszok. Mindenben lehet rájuk számítani!
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!