Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ti is észrevettétek, hogy a...

Ti is észrevettétek, hogy a rák csillagjegy sunyi és hűtlen?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem minden a horoszkóp. De a rákokat annyira istenítik, meg aztmondják róluk, hogy hűségesek, kedvesek. Holott, simán félrelépnek,akár a saját testvérüknek a párjával is.. Sunyik, titkolóznak mindig .. Vélemény?
2019. jún. 15. 17:58
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Hát, nekem a testvérem rák, már 7 éve kapcsolatban van és hűséges is a párjához.
2019. jún. 16. 12:36
 22/28 anonim ***** válasza:

En is rak vagyok es tobb rakot is ismerek....

En nem vagyok konnyu eset sajnos, nem csaltam meg soha senkit de hitettem mar el massal azt hogy igen!:) Dacbol es bosszubol! Na meg inkabb BUSZKESEGBOL! Viszont nagyon szexkozpontu vagyok es nagyonnagyon nehezen allom meg a dolgokat, de akkor is az elso dolgom vagy az hogy lehiggadok es ujra ertekelem magamban a dolgokat vagy szakitok az illetovel mert nem tudom a maskkat kiver i a fejembol! Meg ha csak szex szintjen is! Szornyu!:)

Egyebkent igen igazak rama leirtak nagyon sokat adok a masiknak sokat torodok vele, imadok szeretgetni masokat! Szavakban soha de soha nem mondom ki de neha elejti a szamat ilyen teren is egy ket dicsero szo! ( na nem a hetkoznapokban nem dicserek meg masokat!:)

Hogy sunyi lennek nem mondanam magamrol masok mar mo dtak ezt rolam! Pedig szerintem egyszeru a valasz az higy NEM MINDENT OSZTOK MEG, masokkal , sajat eletem nem?, nem kotelezo tudni minden lepesemrol!:)

Szeretem ha szeretnek es a biztonsagot anyagi es erzelmi teren is egyarant.....!

Ha olyan kapcsolatba kerulok ahol ketsegeim vannak vagy lepek vagy bekattanok teljesen es akkor atmegyek pszichoba de ha mar ezt erzem altalaban nem varom meg h ez bekovetkezzen hanem dobbantok is barmennyire is nehez ezt megkellett tanuljam az eletem soran!

Egyebkent bika az aszcendensem!

2019. jún. 16. 12:54
 23/28 anonim ***** válasza:

Rák nő vagyok, 34 éve ismerem a férjem.kamaszkoromtól együtt vagyunk,ő volt az első.Sosem csaltam meg, még kiváncsiságból sem..

32 éve házasok vagyunk...

Sunyi és hűtlen az Ikrek inkább ...szerintem...

2019. jún. 17. 10:57
 24/28 anonim ***** válasza:
51%
Nem. A rákok álltalában a vízben élnek, ki véve az ászkák meg a pálmatolvaj.
2023. febr. 26. 23:49
 25/28 anonim ***** válasza:

A rákok eléggé szabad akaratúak. Nem lehet nekik megmondani, hogy mit hogyan csináljanak, vagy mit csináljanak máshogyan, mert a rákok elég szabad akaratúak.

Mérleg szintén önmagába forduló, a mérleg is nagyon meggondolja, hogy milyen emberekkel folytat kapcsolatot.

aug. 9. 15:10
 26/28 anonim ***** válasza:

Mérleg is eléggé válogatós, elég önkényes jegy a mérleg is.

De viszont okos, csak butának tetteti magát, aztán jóval több esze van, mint másoknak, a mérleg is elég rafinált.

aug. 9. 15:27
 27/28 anonim ***** válasza:
A Szűz a leghűtlenebb.
aug. 10. 12:39
 28/28 anonim ***** válasza:
Minden jegyben vannak ilyenek és olyanok is. Az emberek úgyis csak a saját irhájukat mentik.
aug. 25. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!