Ti is észrevettétek, hogy a rák csillagjegy sunyi és hűtlen?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem minden a horoszkóp. De a rákokat annyira istenítik, meg aztmondják róluk, hogy hűségesek, kedvesek. Holott, simán félrelépnek,akár a saját testvérüknek a párjával is.. Sunyik, titkolóznak mindig .. Vélemény?2019. jún. 15. 17:58
11/28 anonim válasza:
Sokan a SKOPRIO-ra mondják pont ezt.
Ne olvass buta horoszkopokat mert nem igaz.
12/28 anonim válasza:
Én egy RÁKocska vagyok és mindezt kikérem magamnak. Nem vagyok ilyen.
13/28 A kérdező kommentje:
Hát épp ezaz,hogy tökjó dolgokat olvastam róluk,és kiábrándít amiket tapasztalok a környezetemben. Pedig tényleg nem minden a csillagjegy, de annyira meglep.. :S
2019. jún. 15. 19:13
14/28 anonim válasza:
#14 de nehogy már erre alapozd a véleményedet másokról! rettenetesen előítéletes vagy!
15/28 A kérdező kommentje:
Nem is ismersz :D csak egy kérdést tettem fel,hogy másoknak mi a véleménye a rákokról vagy tapasztalt-e ilyeneket:D
2019. jún. 15. 19:23
16/28 anonim válasza:
Nem, az az ikrek. Jún. 20-21 körüli az illető?...
17/28 anonim válasza:
De az aszcendens dominánsabb, főleg felnőtteknél.
18/28 anonim válasza:
nem ismerlek. de beismerted, hogy igenis befolyásolja a véleményedet az, hogy mi a csillagjegyük. ami előítéletessé tesz téged. ráadásul az előítéleteidnek semmilyen valóságalapja nincs. az ezotéria ugyanis mondvacsinált baromság. SEMMI bizonyíték nincs arra hogy a bolygók állása bármilyen befolyással lenne az ember személyiségére.
19/28 anonim válasza:
Engedd el az egészet. Lépj tovább.
20/28 anonim válasza:
Én rák vagyok skorpió aszcendenssel.
Eléggé sok rossz tulajdonságom van. Sosem csaltam meg senkit. Viszont tudom, hogy van olyan helyzet, hogy megtenném.
A horszkóp jobbnak tartja a rákokat, mint amilyenek valójában.
Tapsztalatból tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!