Bak férfihez milyen nő illik?
Figyelt kérdés
Okot is irnátok légyszi, tulajdonságokat stb.2019. máj. 31. 11:55
1/8 anonim válasza:
a 12-ből 11 illik, de amilyen te vagy, az az egy nem
4/8 anonim válasza:
Olyan nő aki képes kivárni amíg a bak férfi megnyílik neki.
(Én skorpióként nem tudtam kivárni)
5/8 anonim válasza:
Bika nő- nagyon érzéki, de a ( látszólag) hűvös Bakot el tudja csábítani és a “ rosszba” vinni.
Skorpió nő - ugyanez , még fokozottabban. Annyi lehet a bibi , hogy a Skorpió is rém makacs, és nagyon szereti a főnöködködést, amit lehet egy Bak nem akceptál sokáig. De úgy forr köztük a levegő, hogy ihaj.
és esetleg Szűz nő. Ő a stílusával, intelligenciájával, finom megjelenésével, enyhe sznobizmusával tudja elcsavarni a fejét.
6/8 anonim válasza:
ja, és Rák nőt is olvasok itt - ott, de szerintem az érzelmekre váfgyó Ráknak túl kemény falat egy idő után a távolságtarto Bak.
7/8 anonim válasza:
Bika nőként 16 éve vagyok együtt bak jegyű férjemmel. Tökéletes felállás, az élet minden területén jól működünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!