Kos férfihez halak vagy szűz lány illik jobban szerintetek?
Figyelt kérdés
2017. aug. 12. 01:31
1/10 anonim válasza:
Szerintem bármelyik kos férfi a szűz lányt választaná ;)
2/10 anonim válasza:
Szerinted az asztrológia csak ennyiből áll ? Hát baromira nem.
3/10 A kérdező kommentje:
Ezeket az antiezoterias kritikakat minden ilyen tema alatt megtalálni, kicsit unalmas.
Minek vannak itt azok akik kicsit sem hisznek ebben?
Nyilván nem e szerint fogok part választani.
2017. aug. 12. 09:07
5/10 anonim válasza:
Nekem volt már egy-két Kos férfi az életemben, én azt mondanám, hogy ezek közül egyik jegy sem illik hozzá, max. rövid távon. Ha már választani kell, talán a Halak idegesíti kevésbé. :D
6/10 anonim válasza:
Hát a kos férfiak, néha jó nagy barmok tudnak lenni .-.
7/10 anonim válasza:
ezek közül egyik sem ha csak a nap jegyeket nézzük.
Ha már víz elemi jegyek között kell kutakodni hamarabb egy rak napjegy ( de a nő legyen a rak.) ezen kívül egy vizonto, ikrek esetleg nyilas illene a legjobban a kos NAPjegyhez. De ez csak egy jegy semmire nem lehet következtetni.:-)
8/10 anonim válasza:
Kos férfi+Halak nö= nagyon jo szex! Ennyi és nem több
9/10 anonim válasza:
Halak.
Én kosként ki nem állhatom az eddig általam ismert szűz csillagjegyűeket. Sértődékenyek, túlérzékenyek, hajlamosak pitiáner dolgokat felfújni.
Röviden úgy jellemezném: "Drágám mi baj?" "Semmi"(minden, de soha a büdös életbe nem fogod tudni mit csinálsz rosszul)
10/10 anonim válasza:
Hm, bár a Kos tűz a Halak pedig víz jegy, mégis inkább rájuk szavazok. A tűz-víz kapcsolatok, a sok különbség ellenére nagyon szorosak lehetne. A Kos a földjegyek közül inkább a Bikával alakíthat ki szenvedélyes, de akaratosságuk miatt sok vitával tarkított kapcsolatot. A Bak és főként a Szűz általában halott ügy, teljesen más világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!