Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szeretnék valamit figyelmetekb...

Szeretnék valamit figyelmetekbe ajánlani?!

Figyelt kérdés

Tudom, mindenkinek joga van a véleményéhez, hála az égnek.De horoszkópos, asztrológiás kerdéseknél bírjátok már kilsz. hogyne nyögjetekbe olyanokat, hogy “ hüje vagy , ha ebben hiszel “ meg “ nem ez határozza meg”... stb.

Igazatok van félig meddig, CSAK erre nem szabad hagyatkozni.

DE mindig vannak olyan csillagjegypárosok, amik esélyesebben fognak egymás látóterébe sodródni, vagy könnyebben tudnak egy hullámhosszra kerülni.

Az asztrológia nem a napi horoszköp ! ennél azért jóval több.

( btw. tudtátok, hogy az ókorban március végi- április közepei férfiakat / katonákat választottak javarészt hadvezérnek, s nem véletlen hogy a Mars bolygó a harciasság jelképe lett ? :D)

2019. máj. 25. 14:41
 1/7 anonim válasza:
És erre most milyen választ vársz?
2019. máj. 25. 14:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Ajánlásod (ami igazán nem is kérdezés, tehát helye sincs ezen a portálon) elolvasva kénytelen vagyok megkérdeni: miért a te szád íze, kivánságod szerint alakítsam véleményem?

.

"Az asztrológia nem a napi horoszköp ! ennél azért jóval több."

Oké, de melyik fajtájára gondolsz?

Nézzed csak:

[link]

70.500 találat.

Kérlek, keresd ki közülük, melyik szerint változtassam véleményem!

2019. máj. 25. 16:27
 3/7 anonim ***** válasza:

1. Valóban nem kérdés ez.

2. ajánlás sem lehet.

elvileg a gyakorikérdéseknek le kéne törölniük a "kérdésedet" és megbüntetniük azzal h valameddig nem léphetsz fel.

volt h én is ajánlottam az oldalamat más kategóriában így:

Mi a véleményetek az oldalamról?

s engem rödgtön figyelmeztettek.

3. NE ERŐLTESD MÁSRA A TE NÉZETEIDET!!!

fogadd el mások véleményét s kész.

amúgy ostobaság az egész.

2019. máj. 25. 16:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Te nagyon butuska vagy , mert nem reklámozok semmit, oldalam sincs. A figyelmetekbe ajánlanék valamit nem erre utal. Omg.
2019. máj. 25. 16:42
 5/7 A kérdező kommentje:

Dubitus, igazad van,de a kelta, azték meg mindenféle horoszkóp gondolom Te is tudod, hogy egy ViCC, koppintás :) A kínai nem, de ott is érdemes a “ nyugatival” összevetni.

Amúgy nagyon csípem a görbetükrős , poénos horoszkópokst , az is benne van, látom :DD

2019. máj. 25. 16:47
 6/7 anonim válasza:
Nagyobb hiteled lenne, ha tudnál legalább helyesen írni...
2019. máj. 26. 13:53
 7/7 anonim válasza:
nem értem mit szeretnél pedig 3x is végig olvastam :(
2019. jún. 9. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!