Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Venusz-mars es az 5. -VII....

Venusz-mars es az 5. -VII. Haz kozott van kapcsolat?

Figyelt kérdés
Van koztuk kapcsolat? Nekem a venusz mara ikrek az 5. Es a VII. Hazam a skorpioban all.. erdemes “osszevonni” a kettot vagy kulon kulon kell ertelnezni?:) koszi a segitseget
2019. máj. 15. 09:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem nagyon tudom értelmezni, kicsit próbáld meg világosabban megfogalmazni, hogy mi hol van és mi a kérdés.
2019. máj. 15. 20:43
 2/3 A kérdező kommentje:

Szoval a Venuszom az ikrek jegyeben a Marsom szinten az ikrek jegyeben all. Ha a hazakat nezem az 5. Hazamban a skorpio jegye all a VII.ben pedig szinten skorpio..

Erdeklodes szintjen foglalkozok egyenlore az asztrologiaval es kulon kulon tudom ertelmezni hogy a venusz a noknel a kapcsolatbeli viselkedeset mutatja meg mig a mars helyzete akikhez vonzodhat az V. Haz jegye szinten a szerelemben valo viselkedes, illetve a szex a VII. Haz pedig a tarsas kapcsolatokat mikent elem meg pl hazassag.

Remelem ezeket jol ertelmeztem mert az olvasatombol ezek jottek at de a kerdesem az az hogy ezek hatassal vannak e egymasra? Mint pl a napjegyre az aszcendens, vagy igy tovabb.

Tudom hogy fenyszogek stb minden apro reszlet rengeteget szamit de en lebutitva elsonek szeretnem MEGERTENI es utana belemenni a melysegekbe..!!:) koszonom a segitseged..!!:)

2019. máj. 15. 22:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Mindenképpen érdemes "összevonni", de az egész képletet, persze kiragadhatod belőle az egyes elemeket, de úgy pontatlan lesz az eredmény.

Illetve egy háznak a jelentéstartalma sokkal mélyebb, az 5.ház több mint szerelem és szex, a hetedik ház több mint párkapcsolat, a Mars több mint akire buksz, stb...

Egy nőnél ha a férfi ideált vizsgáljuk akkor kevés pl a Mars helyzete.

2019. máj. 15. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!