Venusz-mars es az 5. -VII. Haz kozott van kapcsolat?
Szoval a Venuszom az ikrek jegyeben a Marsom szinten az ikrek jegyeben all. Ha a hazakat nezem az 5. Hazamban a skorpio jegye all a VII.ben pedig szinten skorpio..
Erdeklodes szintjen foglalkozok egyenlore az asztrologiaval es kulon kulon tudom ertelmezni hogy a venusz a noknel a kapcsolatbeli viselkedeset mutatja meg mig a mars helyzete akikhez vonzodhat az V. Haz jegye szinten a szerelemben valo viselkedes, illetve a szex a VII. Haz pedig a tarsas kapcsolatokat mikent elem meg pl hazassag.
Remelem ezeket jol ertelmeztem mert az olvasatombol ezek jottek at de a kerdesem az az hogy ezek hatassal vannak e egymasra? Mint pl a napjegyre az aszcendens, vagy igy tovabb.
Tudom hogy fenyszogek stb minden apro reszlet rengeteget szamit de en lebutitva elsonek szeretnem MEGERTENI es utana belemenni a melysegekbe..!!:) koszonom a segitseged..!!:)
Mindenképpen érdemes "összevonni", de az egész képletet, persze kiragadhatod belőle az egyes elemeket, de úgy pontatlan lesz az eredmény.
Illetve egy háznak a jelentéstartalma sokkal mélyebb, az 5.ház több mint szerelem és szex, a hetedik ház több mint párkapcsolat, a Mars több mint akire buksz, stb...
Egy nőnél ha a férfi ideált vizsgáljuk akkor kevés pl a Mars helyzete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!