Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért van ez? Ezt a sors hozza?

Miért van ez? Ezt a sors hozza?

Figyelt kérdés

Nagyon furcsa helyzetben vagyok. El akarok jönni egy helyről, megszabadulni tőle mert valami nagyon nem jó ott.

Meg is indulok a másik helyre és azt hiszem szépen össze is jön. De teljesen ilyen megmagyarázhatatlan módon nem tudok mégsem. Mert olyan helyzet alakul ki hogy az élet ott tart.

Mi az ilyennek az oka?

2019. máj. 3. 06:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Az egyetlen ok, hog tehetetlen vagy.

Ha menni akarsz, akkor menj, de nem másra fogd, ha nem teszed.

2019. máj. 3. 07:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tartasz ki határozottan a döntésed mellett.
2019. máj. 3. 09:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy életfeladat,amit meg kell oldanod,én is voltam ilyenben borzalom volt!
2019. máj. 4. 11:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Még annyit mondok,hogy abban a borzalmas élethelyzetben,amiből végülis könnyű szerrel menekülhettem mégse,mert olyan dolgok történtek velem,hogy éreztem vissza kell mennem és felvállalnom ,olyan keménységre tettem szert,amire most is szükségem van!
2019. máj. 4. 11:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Végül hogy sikerült szabadulni? Maradtál és végig csináltad? De meddig?
2019. máj. 4. 15:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Végig ameddig a sors akarta és addig tartott ameddig a sors akarta,de nem hiszem,hogy neked olyan kemény volt,mint nekem,de erről többet csak priviben.
2019. máj. 4. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!