Milyen pasik jönnek be a rák nőknek?
Nekem meg soha nem volt kulsoleg egyforma palim..:) belsoleg mar annal jobban volt hasonlosag koztuk illetve viselkedesben is hasonloakat valtottam ki beloluk velem kapcs..
Ha horoszkopot nezunk tulnyomo reszt vizontoim es bikaim voltak vagy randizgattam veluk illetve volt ket oroszlanom is akikkel nem igazan jutottunk el a kapcsiig.
Imadom ha egy hapsi humoros, foleg ha az en humoromat is erti mert en rengeteget mosolygok csak ugy is a hetkoznapokban is, van hogy a leglehetetlenebb helyzetben is mar csak rohogok a sajat magam nyomoran es volt akik ezt megjegyeztek( pl ket bika) hogy mit rohogok mindig.. miert mert sirjak?:-D igy a vizontokkel konnyen megtudtuk erteni egymas humorat jokat tudtam veluk rohogni beszelgetni, nem zarkozottak nem szeretem ha nekem kell egy ferfibol harapofogoval kihuzni dolgokat.. es a bikabol pl igy kell... legyen mindig erdeklodo, baratsagos.. a minden mindegy kategoriaju hapsikat messzire elkerulom.. szeretem ha megbizhato valaki es oszinte amit szerintem mindenki kedvel horoszkop jegytol fuggetlenul.. turelmes.. velem is.. odaado.. mert en is az vagyok igazbol mind azokat kedvelem es gondolom mukodonek egy japcsolatban ami bennem is megvan vagy hasonlo tulajdonsagokkal bir. Nekem bika az aszcendensem es a folytonos polgarpukkasztas az egyik vizonto palimtol eleinte erdekesnek hatott de hosszabb tavon az agyamra mentek a baromsagai meg h allandoan csak almodozott es beszelt a legkulonfelebb dolgokrol es mikor tamogattam volna abban hogy ultesse at a gondolatait cselekedetekbe az mar ugy nem... utana persze mindenki mas a sz@.r szemet.. huseg is fontos nalam.. nem eroltetem ra magam senkire ha par napig nem talalkozok az illetovel se gaz DE a tudatot epitse ki bennem hogy tudjam egymasnak mi vagyunk a dobogo legtetejen... ha es nem igy van en sem ugy fogok vele viselkedni ha ezt nem erzem sajnos nalam ez fontos hogy az elejen beletegyek ezt az energiat hogy kiepitsek nalam de utana halas is vagyok es ugy gondolom kenyerre lehet kenni utana es megadom a kello tiszteletet a masiknak... ha ez sokaig nem igy lesz sajnos hosszu es kellemetlen idoszaknak nezunk elebe mert menni fog az odavissza valo f@.szozas... mert nem vagyok haragtarto de hulye se......:) szex elsorangu dolog annak lennie kell es nagyon jonak kell lennie..ha nincs vagy rossz mar az elejen dobbantok... nem is idozok sokat ennek a dolognak amegtapasztalasaval...:)
Ennyi.. remelem kikovetkeztetheto par dolog belole..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!