Skorpió fiú skorpió anszcendenssel és kos lány mérleg anszcendenssel összeillik-e szerintetek, vagy túl dúrva párosítás?
Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 08:38
12/15 A kérdező kommentje:
41 éves felnőttről beszélünk, egy ember nem félhet egy életen át!!!! Nem?!
2010. júl. 9. 22:55
13/15 anonim válasza:
A Skorpió az belül sír. A skorpió aszcendens az talán nehezebb embert produkál, mintha csak a Napja lenne a Skorpióban. A természettudományos érdeklődésű emberek között pedig ismerek jó pár fafejet, szkeptikust amit ők nem tudnak bizonyítani, kikísérletezni az nem létezik. Én ilyenkor azt szoktam mondani, hogy nem akarnak elhinni néhány nyílvánvaló dolgot, ami a materiális világon kívűl van.
14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszaidat!!! További szép napot kívánok neked!
2010. júl. 10. 12:25
15/15 Plaga válasza:
:D A kos-skorpió szerintem nem valami szerencsés páros. Én kos vagyok, volt egy skorpió barátnőm: másfél hétig. Most megint van egy skorpió barátnőm, de neki inkább a barátságos formámat mutatom =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!