Skorpió fiú skorpió anszcendenssel és kos lány mérleg anszcendenssel összeillik-e szerintetek, vagy túl dúrva párosítás?
Na álljunk meg egy szóra kedves válaszolók. Örülök hogy mindenki ennyire szereti leszólni a skorpiókat, de azért hadd világítsak bele egy kicsit a fejetekbe, mert igen nagy ott a sötétség. (Ha még nem találtátok volna ki igen én is skorpió vagyok és asztrológus).
Ha az ember napjegye és ascendense megegyezik akkor a jegy harmonikus formája van túlsúlyban mert nincs belső ellentét, nem hiszi másnak magát, nem mutatja másnak magát. Az aki, és ezzel tisztában van, jegytől függetlenül. Nekem a kérdés elolvasásakor először az jutott eszembe hogy a csaj mindenképpen nyer ha más nem szexuálisan, a skorpió igazi pasi és a nők odavannak értük. Főként az ágyban, szóval a csaj szerintem jól jár. Az hogy ki szed szét kit arra meg azt tudom mondani hogy a Kosnak ugyanúgy mint a Skorpiónak a Mars az uralkodó bolygója. Tehát ha az erőszakot vesszük alapul egyik sem különb a másiknál, de ha már itt tartunk akkor a Skorpió az aki ezt inkább saját maga ellen fordítja. Ha ellenetek tett már Skorpió rosszat akkor megértem a nagy ellenérzést mert valóban az valóban nem lehetett túl jó érzés, de ha végiggondolod akkor a Kosok inkább fordítják mások ellen (harmonikusan esetleg csak versengésre) az energiát mint a Skorpiók. És ha már itt tartunk akkor elárulom nektek hogy Hitler például Kos volt Mérleg asc-el. Bár nem javaslom hogy ebből túl nagy következtetéseket vonjatok le. A bolygók hatottuk valahogyan amikor születtünk azt hogy ezt az energiát ki mire használja az már az ő dolga. Hitler ilyen hatalmas energiával lehetett volna egy nagyon jó ember is ha a jó szolgálatába állítja ezt, és ugyanez vonatkozik mindenkire.
A kérdésre a válasz: mindketten erősek és döntésképesek vagytok, így ti döntitek el. Közösen! Ha akár csak az egyikőtök nem akarja akkor bukta mert egyikőtök sem az irányítható típus.
Előző!
Némileg igazad van, de a Skorpió végletes jegy: vagy nagyon jó vagy nagyon rossz. Vagy szexmániás, vagy remete, vagy fekete neki a világ vagy fehér. Ritkán ismer középutat, és csakis magáért képes változtatni. Szexuálisan gyakran nagyon túlfűtött, kiváló szerető, de akár nő, akár férfi képes a partnerre úgy tekinteni, mint 'használati tárgyra1 és bármikor "eldobja" ha nincs szükség rá. Hatalmas önuralma van, senkinek nem nyílik ki igazán. Titkolódzik azok előtt is, akiket szeret. Ez egy ideig igen misztikus lehet, de hamar rá lehet unni. (ezért a nyugalmasabb,türelmesebb, empatikus víz-jegyekkel érzi jól inkább magát)
Na, akkor ezt képzeld el egy skorpió napjegyű és ascendensű pasinál....
Előző vagyok.
Aszc. miatt vágysz is a kiegyensúlyozott társas kapcsolatokra.
Még mindig az előző vagyok. A te könnyed mérlegséged nehézkesen viseli a skorpió nehézkességét.
Autódidakta módon foglalkozom az asztrológiával, remélem eltaláltam néhány dolgot. A pontos elemzéshez az egész képletre szükség van, biztos van dolgotok egymással különben nem lennétek együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!