Melyik csillagjegyhez melyik másik jegy illik? Párkapcsolat/barátság.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy... az egyes csillagjegyek melyik másik jegyekkel jönnek ki jól / melyikekkel nem és miért?
Saját tapasztalatok is érdekelnek, persze nekem is vannak tapasztalataim, megfigyeléseim, ezt szeretném bővíteni!
Az én tapasztalataim ikrek nőként halak aszcendenssel és Vénusz állással:
Kos:nem igazán maradt hosszútávú kapcsolat
Bika:az a csillagjegy,amelyikkel álmomban sem gondoltam volna,hogy működhet,de működik
Ikrek:inkább rövidtávon működik jól a párkapcsolat
Rák: pár hónapos történet
Oroszlán:csodálatos jegynek tartom,de sajnos nem lett hosszútávú,csak intimkapcsolat
Szűz:Amennyire jó velük a kapcsolat,olyan rossz lett nekem,mint baráti,mint párkapcsolat
Mérleg:nem igazán jött nekem össze
Skorpió:elég nehezen kiismerhető,és kiszámíthatatlan jegy
Nyilas:rövid távon működött
Bak:számomra sajnos nem jó választás volt
Vízöntő:nagyszerű csillagjegy.
Halak:jól kijövök velük.
Így az ikrek a mérleg,és a vízöntő a kommunikáció jegyei vagyunk
Vannak így alapvető tulajdonságok,amikre úgy lehet alapozni,amik igazak.Véltem néhányat felfedezni.
Phillis Vega:Szerelmi asztrológiáját,és Izing Klára Asztrológiai előrejelzéseit szoktam olvasgatni,tanulmányozni.
Én azzal szolgálhatok kivel NEM érdemes kezdeni:
Párkapcsolat:
-Bak
-Bika
-Oroszlán
-Vízöntő
-Szűz
-Halak
Barátság:
-Halak
-Vízöntő
Kivel lehet érdemes:
Kos, ha bírod a tűz-víz harcokat
Ikrek-nincs konkrét tapasztalat, de eléggé hasonlít a kosra, bár elég bosszató tud lenni
Barátság:
-rák
Egy skorpió
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!