Rák csillagjegyű lányként milyen csillagjegyekkel lenne érdemes randiznom?
Szkeptikusok, , nyavajgók kíméljenek!
Tapasztalatok is jól önnének! :)
Bak,Halak,Bika,Oroszlán elvileg.
Gyakorlatban: Nagyim (rák) papám (bak) 50 évig voltak házasok, de a halál elválasztotta őket.
hidd el én nem vagyok szkeptikus... de... ne azt nézd senkinél mi a " napjegye" - hisz annak a napjegynek van egy aszcendense is, vannak bolygók amik ki tudja mik-hol álltak akkor amikor megszületett milyen hatással voltak-vannak egymással.. párt, még véletlenül se egy "napjegy" alapján kell választania senkinek se magának..
mellesleg én abban hiszek, hogy akivel kapcsolatodnak kell lennie, azzal lesz is... akivel nincs dolgotok egymással, te kapálózhatsz miatta, akkor se lesz közötök egymáshoz...
szóval ha lehet, ne egy napjegy alapján keress már pasit magadnak..
Komolyan kíváncsi lennék már arra, ilyen kérdéseknél, hogy az ismerkedés elején megkérdeznétek a pasit mi a napjegye és ha mi itt azt mondjuk neked na... vele ne kezd, akkor ennyi volt vége? esélyt se adnál neki???
Figyelmedbe ajánlom az alábbi kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Szerencsétlenek. Mindenki tudja h a Rákhoz a Skorpió illik. A Halak kétarcú eléggyakran , a Bika meg anyagias.
Meg aki az ascendensről meg a többiről dumál. . A katalizátor mindig a Napjegy . Vizes jegyűek eleve egy 5lépéssel előnyből indulnak a startvonaltól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!