Menyire tudod elfelejteni a multat, es nem visszanezni, csak elore?
Semennyire, állandoan a múlton kattogok.
Ikrek
Viszont a ferjem Rák, ő csak a mának él.
Nem gondolom, hogy a múltat el kell felejteni, csak túllépni rajta. Én ugy tekintek rá, hogy szép volt, jó volt, de menjünk tovább.
♌ Oroszlán ♌
Rák vagyok, Szűz aszcendenssel, Halak a Holdban.
Nemrég egy képzésen voltam, ahol sikerült a múltamat elfogadnom: nehéz volt, mert igencsak vissza kellett rá emlékeznem bizonyos helyzetekben helyzetekre vonatkozóan. Ma már nem érdekel, nem annyira foglalkozom vele, kezd is elfelejtődni sok dolog. A legjobban az segítene, ha a meglévő környezetemből végre mi tudnék szakadni, és valami újat, új helyen, új közegben tudnék kezdeni.
Sosem rágódom a múlton, túlságosan lefoglal a jövő. (Azon néha rágódom, de inkább csak tervezgetem.)
Skorpió 35/f
Nem felejtettem el a múltat de nem rágódom rajta mert nem látom értelmét, érzelmeket pedig a legviharosabb emlékeim sem váltanak ki belőlem.
Kos-szűz
Korabban rengeteget, de mara mar szinte semmit nem foglalkozok vele csak annyit hogy volt mibol tanulni....:)
22,N Rak/bika aszc
Aki a múltat, múltját elfeledi, annak jövője sincs!
Ha múltját elfelejti, akkor nem tanul belőle, újra-és-újra elköveti ugyanazokat a hibákat.
Forgó körhintából nincs kiszállás és nincs újnak megtapasztalása.
nem tudom elfelejteni a múltat, sokat rágódom rajta.
a jelennel is elvagyok. a jövőm pedig nem érdekel, szeretek a mának élni :D
vízöntő nap
nyilas asc
rák hold
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!