Nyilas nő és bak férfi kapcsolata?
Bár még nem volt bak férfival olyan kapcsolatom... De így a barátok között:
Bírom a bakokat, bár elég fafejűek. Többnyire okosak és ez bejön. Viszont a bak a nyilas játékos, vidám és lelkes mivolta miatt nehezen tudja elég komolyan venni. Az a helyzet, hogy nem néz elég mélyre a bak, hamar ítél és nem mindig jól. Ezért ritka, hogy köztük kapcsolat lesz....
A szüleim vannak ebben a párosításban. Rengeteg konfliktus van köztük, és köztem és anyum között is. (Szűz jegyhez tartozok) Apummal, aki ugye bak remekül kijövök, viszont mostanában majdnem napi szinten viták vannak, amiket 99%ban anyum kezd.
Ez csak az én tapasztalatom és véleményem, de szerintem jobb ha nem alakul ez a 2 jegy között romantikus kapcsolat
4-es: és egy ember, csak hasonló vagy ugyanolyan emberrel jöhet ki jól?
Az ellentétek kiegészítik egymást...Én legalábbis, nyilas nőként ezt tapasztaltam. Mágnesként vonzottam mindig a bakokat, kb ha tetszik valaki, arról kiderül, hogy bak...(Bak vénuszom van, mondjuk) Tény, hogy játékosak, kicsit felületesek vagyunk (vagy annak tűnünk) nem vesszük olyan komolyna az életet, mint egy bak, és a munkamoráljuk is más. Ezen kívül ők realisták, mi idealisták...Én pluszban rendkívül hedonista. De pont ezért tudtuk jól kiegészíteni egymást. Én folyton szórkaoztattam a komorságra hajlamos bakomat. A munkamániájuk tényleg fárasztó, de nekem speciel nem ezzel volt a bajom. Az extrém fokú birtoklási vágy rontotta el a kapcsolatunkat. Sajnos az más jegynél is meglehet. Viszont a legtöbb bak tulajdonság ellenálhatatlanul vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!