Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nyilas nő és bak férfi kapcsol...

Nyilas nő és bak férfi kapcsolata?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy miket tapasztaltatok. Előre is köszönöm :)

2019. márc. 14. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
igen
2019. márc. 14. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2019. márc. 14. 21:08
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
Igen is,meg nem is.
2019. márc. 15. 23:22
 4/8 anonim ***** válasza:
38%
Kíváncsi lennék egy ilyen kapcsolatra. Olyan távol vannak egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől.
2019. márc. 17. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:
70%

Bár még nem volt bak férfival olyan kapcsolatom... De így a barátok között:

Bírom a bakokat, bár elég fafejűek. Többnyire okosak és ez bejön. Viszont a bak a nyilas játékos, vidám és lelkes mivolta miatt nehezen tudja elég komolyan venni. Az a helyzet, hogy nem néz elég mélyre a bak, hamar ítél és nem mindig jól. Ezért ritka, hogy köztük kapcsolat lesz....

2019. márc. 29. 08:46
 6/8 anonim válasza:
71%

A szüleim vannak ebben a párosításban. Rengeteg konfliktus van köztük, és köztem és anyum között is. (Szűz jegyhez tartozok) Apummal, aki ugye bak remekül kijövök, viszont mostanában majdnem napi szinten viták vannak, amiket 99%ban anyum kezd.

Ez csak az én tapasztalatom és véleményem, de szerintem jobb ha nem alakul ez a 2 jegy között romantikus kapcsolat

2019. márc. 31. 18:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyilas férfi vagyok. Együtt voltam egy bak nővel 4 évig. Elvesztegetett 4 év volt.
2019. márc. 31. 23:18
 8/8 anonim ***** válasza:

4-es: és egy ember, csak hasonló vagy ugyanolyan emberrel jöhet ki jól?

Az ellentétek kiegészítik egymást...Én legalábbis, nyilas nőként ezt tapasztaltam. Mágnesként vonzottam mindig a bakokat, kb ha tetszik valaki, arról kiderül, hogy bak...(Bak vénuszom van, mondjuk) Tény, hogy játékosak, kicsit felületesek vagyunk (vagy annak tűnünk) nem vesszük olyan komolyna az életet, mint egy bak, és a munkamoráljuk is más. Ezen kívül ők realisták, mi idealisták...Én pluszban rendkívül hedonista. De pont ezért tudtuk jól kiegészíteni egymást. Én folyton szórkaoztattam a komorságra hajlamos bakomat. A munkamániájuk tényleg fárasztó, de nekem speciel nem ezzel volt a bajom. Az extrém fokú birtoklási vágy rontotta el a kapcsolatunkat. Sajnos az más jegynél is meglehet. Viszont a legtöbb bak tulajdonság ellenálhatatlanul vonzó.

2021. ápr. 11. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!