Ha egy fiú és egy lány is mérleg akkor összeillenek? Nagyon F0NT0S lenne, kérlek sokan írjatok.
Érdekelne elsősorban a járás/párkapcsolat/randizás...
És érdekelne a szex is!
Jól kijönnek egymással...
Én mérleg fiú vagyok, hogyan hódítsak meg egy mérleg lányt??
Fontos!
Általánosításban elmondható, hogy az azonos jegyűek nem passzolnak, főleg tűz jegyben (tapasztalat!). De egy olyan általánosítás is létezik, miszerint a különleges rezgésű emberek bevonzzák a vele azonos rezgésűt (mérleg-mérleg).
Így elmondani nem lehetne, hogy pontosan passzoltok-e, de általánosságban elmondható tehát, hogy az azonos csillagjegyűek nem passzolnak, de közben vonzódnak egymáshoz. Lehet, hogy nem így van, mert ez csak egy ÁLTALÁNOSÍTÁS (ismétlem), és a kivétel erősítheti a szabályt.
Álatlánosságban elmondható, hogy az azonos jegyűek vagy nagyon összepasszolnak, mert ugyanolyanok, vagy pont ezért egymás agyára mennek...
de levegő/levegő, föld/föld jegy, az azonos csoportba tartozók illenek össze a leginkább... s talán az aszcendens, deszcendens, sem mindegy vagy hogy hol állt a hold születéskor meg mit tudom én :D
[link] ezt az oldalt nézd meg nagyon jó!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!