Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák nő, skorpió férfi. Hogyan...

Rák nő, skorpió férfi. Hogyan működhet?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve vagyunk együtt a párommal(skorpió), és az első 4 hónapra szavakat nem tudok találni. Sokkal többet adott, mint vártam, őrülten boldoggá tett.

Sajnos előző kapcsolataimban nem tudta senki hova tenni a nagyon érzelmes lelkemet, meg hogy mennyire imádok szeretni stb. Nála úgy éreztem végre itt van Ő, megtaláltam. Elég gyorsan összeköltöztünk, abszolút megvolt az összhang és úgy éreztük, hogy ha együtt vagyunk egy külön kis univerzumba kerülünk. Én elég spirituális vagyok, éreztem az energiákat köztünk, és ez elég ritka nálam.

Na lényeg a lényeg, mint minden, ez sem tartott örökké, 4 hónap után kb kezdett elszállni a rózsaszín köd, és jöttek a szürke hétköznapok, nála meg azóta azt vélem felfedezni, hogy abszolút bezárkózott előttem érzelmileg, pedig az elején teljesen megnyílt nekem.

Mivel én rák vagyok, arra van leginkább szükségem egy kapcsolatban, hogy a másik beengedjen a kis lelkecskéjébe, meg h kifejezze a szeretetét, érezzem, hogy különleges vagyok számára. Ez mind meg is van csak az a rész változott, hogy nem adja ki magát. Ez tudom, hogy jellemző a skorpióra, tudom, hogy nem egyszerű jegy. De annyira átbaszásnak érzem, hogy valaki az elején ad valamit, majd elveszi.

Egyáltalán nem tudok vele leülni beszélni ezekről, mert egyből felidegesíti magát azon, hogy nekem semmi nem jó, csak problémákat kreálok és hogy ne akadjam hogy minden tökéletes legyen, mert olyan nincs...stb. És hogy utál ilyen dolgokról beszélni. Meg hogy adjak neki időt. OK. Csak én ezalatt azt érzem, hogy eltávolodunk érzelmileg és intimitásban is. Nálam nincs intimitás, ha nem nyílunk meg egymásnak, egy rák intimitás nélkül pedig félember.

Jelenleg azt érzem, hogy kb átok, hogy ilyen vagyok, mert kb senki nem tudja azt adni nekem érzelmileg, amit kéne. Mert a mai világ arra ösztökéli az embert, h védje magát, ne nyíljon meg stb. Én is nagyon nehezen nyílok meg de a szerelmemnek mindent....Ő az egyetlen aki előtt meg tudok, és rettentő rosszul esik, hogy ez nem kölcsönös. Én borzasztóan érzelmi beállítottságú vagyok. Imádok csókolózni, nekem kb ez egy földöntúli érzés a másikkal. Természetesen neki ez is túl intim és ebben sem engedi hogy kiéljem magam, szerintem feszélyezik a romantikus helyzetek.

Szeretném ha tudnánk ezekről kommunikálni, mert ezek nem nagy dolgok, nem akarom hogy védje magát előttem, mert az elején megmutatta mennyire érzelmes, én ebbe szerettem bele leginkább...

Kíváncsi vagyok kívülállók véleményére!

Legyek türelmes és adjak neki időt? Idővel tényleg lehet, hogy megéri?

2019. febr. 7. 09:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A skorpió valószínűleg dominálni fog, a ráknak pedig meg kell (mindig) alázkodnia, kb. ezt hozhatja a hosszútávú kapcsolat.

A skorpió belső világa egy sötét szentély valahol az alvilág legalsó bugyrában, melyet csak fővesztés terhe mellett lehet háborgatni .... persze, ha beenged a szentélybe, láthatod a (sötét) dolgait.

A rák családra vágyna, meghitt családi kötelékekre és élete során ez lesz a domináns, egyre erősödő érzése.

Ha szeretsz törelmesen szenvedni, akkor valószínűleg működni fog a hosszútávú kapcsolat.

A skorpiók egyébként "marha érdekesek" rövid távon és elsőre.

2019. febr. 13. 01:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Látok egyébként ilyen hosszútávú kapcsolatot: a skorpió nő igazi profi dominaként alázza (jutalmazza?) a rák férfit és gyakorlatilag csak a pénze kell neki. Elmondja mindennek, ezerszer beszól neki és 100%-osan mestereli. A férfit teljesen a hatalma alá gyűrte az évek alatt.

Még egy kulcs:

a skorpiónak erős bűvereje lehet a másik nem bizonyos egyedei felett. (azok felett, akiket az Isten (úgymond) nem szeret)

2019. febr. 13. 01:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én Rák vagyok (Kos asc-sel), saját tapasztalatból azt mondhatom, hogy soha többet Skorpió férfi. A legalja undorító viselkedést mutatta be, amit férfi előadhat.

Egy volt főnököm is Skorpió volt (férfi), ő meg kiszámíthatatlan volt. Csak annyi volt benne jó, hogy befenyítette az idegbeteg Nyilas női főnököt. Talán zavarta a konkurencia XD

2019. febr. 17. 16:45
 14/15 anonim válasza:
Sziasztok! Kedves kérdező! Szeret téged, de ne nyaggasd, azt utálja és ha nem változtatsz elhagy. Szeret szerelmes lenni, de a korlátokat nem tűri. Van, h napokra, hetekre, hónapokra hibernálja magát. Rlzárkózik előled, aszkéta lesz, ő, akinek a szex igen fontos az életében. Ez nem azt jelenti, h megcsal, hanem belső viharok dúlnak a lelkében, magányra van szūksége. Imádom a skorpiókat, hihetetlen belső energiák mozognak bennūk és én értem mit miért csinál. Rák nő
2019. márc. 25. 18:09
 15/15 anonim válasza:
Sziasztok! A skorpió lwlkivilága nagyon komplex, ahogy a ráké is. Én is utóbbi vagyok és minél jobban nyaggatnak, annál inkább ellenállok. Érzelmes vagyok, tartozni szeretnék valakihez, de a belső viharok ha dúlnak, békén kell hagyni. Egyszóval értem a skorpiót, nagyon hasonlóak a rákkal, és igenis hűségesek, ha szeretnek valakit. Ha nem, akkor nem habozik, kegyetlenūl véget vet a kapcsolatnak. Vágyik egy megbízható, hűséges társra, de a korlátokat nem tűri, akkor inkább lelép.
2019. júl. 20. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!