Csakis kizárólag a Tehénnel jön ki. A többivel ne is próbálkozzon.
2010. jún. 30. 19:50
2/13 A kérdező kommentje:
miért nem lehet normális válaszokat adni..nemértem =(
2010. jún. 30. 19:52
3/13 anonim válasza:
Nincs 2 egyforba oroszlán,bika és szűz. Szerintem te is jobban jársz ha leírod annak a 2 EMBERNEK a tulajdonságait(feltéve ha nem a horoszkópjuk tetszett meg) akik megtetszettek és utána a sajátod is. Amúgy egyforma jól kijönnek.
2010. jún. 30. 19:58
4/13 anonim válasza:
Ilyen kérdésre mégis mit vársz? Ez teljesen emberfüggő, nem a csillagjegyek alapján jönnek ki vagy nem jönnek ki egymással az emberek. Annyira idegesítőek már az ilyen kérdések, amikor "Oroszlán vagyok,az aszcendensem Bika, a párom Rák, az ő aszcendense Szűz, mennyire fogunk jól kijönni?" ilyeneket kérdeztek. Most ha azt mondjuk, hogy a Szűzzel, akkor csak az alapján fogsz magadnak párt választani, ha meg a másikat, akkor meg csak azt?
2010. jún. 30. 19:58
5/13 anonim válasza:
Szia!
A párom oroszlán, én bika vagyok.
Néha nagyon össze tudunk veszni. Mindkét jegy eléggé uralkodó típus és néha meg is mutatjuk egymásnak. Én eléggé makacs vagyok, akaratos, néha én akarom birtokolni a párom. Ő is makacsa, nem szereti amikor irányítom, attól pedig egyszerűen kiborul amikor birtokolni akarom.
Mindezek ellenére már 3 éves és 8 hónapja (volt egy 1 hónapos szünet :S) nagyon imádjuk egymást! Mindent megad nekem, figyel rám, őszinte velem. Én is ugyanezt megadom. Csak mivel bika vagyok (olvasd el az általános jellemzéseket) eléggé ragaszkodom hozzá és hiába vagyok türelmes néha én előbb elvesztem a fejem :)
2010. jún. 30. 20:10
6/13 anonim válasza:
mindkettőt megeszi..ha éhes
2010. jún. 30. 21:00
7/13 anonim válasza:
igazából mindkettővel jól kijön. a szűzben a kritizálást nem bírja, a bikában az irányításra való hajlamot. mindkettő sértheti az oroszlán büszkeségét. ha ezeket tudod tolerálni, és ő is a te "bajaidat" akkor szerintem teljesen mindegy melyiket választod
2010. júl. 1. 00:12
8/13 anonim válasza:
Végülis mindkettővel alkothat ideális párt. A bikával azért mert mindketten élvezik az életet, szeretnek jókat enni, szerelmeskedni. A szűz viszont szolgál, felnéz az oroszlánra, csodálja, ami szintén nagyon kell az oroszlánoknak :)
De két napjegyből nem lehet egyértelmű választ adni :)
2010. júl. 1. 14:58
9/13 anonim válasza:
Én szűz vagyok,én marhára nem jövök ki az oroszlánokkal,bár nem ez alapján szoktam barátokat,vagy párt keresni!De engem kimondottan idegesittenek az oroszlánok,nekem nem jön be ez mindig én akarok középpontba lenni bármi áron!meg én akarok főnök lenni bármi áron,volt egy munkatársam ő az volt,8-an voltunk kollégák,mindenki utálta!
2010. júl. 2. 15:27
10/13 anonim válasza:
Szia!
Én bika vagyok, a férjem oroszlán. 9 éve vagyunk együtt. Annyira nem értek az asztrológiához, de jól kijövünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!