Mi a véleményetek erről az összeállásról?
Nap az ikrekben.
Rák aszcendens.
Hold a vízöntőben.
Merkúr a rákban.
Vénusz a rákban.
Mars a rákban.
Jupiter a bikában.
Szaturnusz a bikában.
Uránusz a vízöntőben.
Neptunusz a vízöntőben.
Plútó a nyilasban.
Van egy személy akire így hatnak a bolygók, vagy nem is tudom, hogyan kell ezt kifejezni, mert nem vagyok jártas az asztrológiában, csak kiváncsi lennék, hogy egy olyan ember, aki hisz ebben, és szereti ezt a témát az mit gondol, egy ilyen személyről így láthatatlanban.
Több mint egy évtizede ismerem ezt a férfit, és egyszerűen nem tudok rajta kiigazodni, annyira kitűnik a többiektől,és ha valaki megkérne, hogy adjak egy személyiségleírást róla, nem tudnék, mert annyira egy összetett, komplex személyiség, ezért gondoltam, hogy megkérdezlek itt titeket, hogy mi a véleményetek, milyen személyleírást adnátok.
Köszi előre isna válaszokat :D
"nem vagyok jártas az asztrológiában"
Akkor honnan a bánatból szedted össze ilyen szépen és alaposan?
.
Te több, mint egy évtizede ismered az illetőt, mégis tőlünk kérded, hogy milyen személyiségű?
Istenem...annyira imádom a magyar mentalitást. Feltesz valaki egy kérdést, és válasz helyett letolást kap, olyanoktól akik nem képesek normálisan megnyilvánulni. Ha nem tetszik a kérdés, akkor tekerj tovább és válaszolj arra amire tudsz is.
Ismerem a születési dátumát, és hogy hány óra hány perckor született és hol. Mielőtt kérdeznéd, igen ő mondta, mert éppen az volt a téma a munkahelyünkön, hogy tudjuk-e, hogy pontosan mikor születtünk.
És interneten van egy kalkulátor amiben ezek jöttek ki, csak unalomból megnéztük szünetben egyik kollégámmal, csak úgy, ezért tudom.
És mégegyszer: felraktam egy kérdést, ha tudsz rá válaszolni, akkor válaszolsz, ha nem, tovább lépsz. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!