Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az összeállásról?

Figyelt kérdés

Nap az ikrekben.

Rák aszcendens.

Hold a vízöntőben.

Merkúr a rákban.

Vénusz a rákban.

Mars a rákban.

Jupiter a bikában.

Szaturnusz a bikában.

Uránusz a vízöntőben.

Neptunusz a vízöntőben.

Plútó a nyilasban.

Van egy személy akire így hatnak a bolygók, vagy nem is tudom, hogyan kell ezt kifejezni, mert nem vagyok jártas az asztrológiában, csak kiváncsi lennék, hogy egy olyan ember, aki hisz ebben, és szereti ezt a témát az mit gondol, egy ilyen személyről így láthatatlanban.

Több mint egy évtizede ismerem ezt a férfit, és egyszerűen nem tudok rajta kiigazodni, annyira kitűnik a többiektől,és ha valaki megkérne, hogy adjak egy személyiségleírást róla, nem tudnék, mert annyira egy összetett, komplex személyiség, ezért gondoltam, hogy megkérdezlek itt titeket, hogy mi a véleményetek, milyen személyleírást adnátok.

Köszi előre isna válaszokat :D

2019. jan. 28. 11:28
 1/3 anonim ***** válasza:

"nem vagyok jártas az asztrológiában"

Akkor honnan a bánatból szedted össze ilyen szépen és alaposan?

.

Te több, mint egy évtizede ismered az illetőt, mégis tőlünk kérded, hogy milyen személyiségű?

2019. jan. 28. 13:46
 2/3 A kérdező kommentje:

Istenem...annyira imádom a magyar mentalitást. Feltesz valaki egy kérdést, és válasz helyett letolást kap, olyanoktól akik nem képesek normálisan megnyilvánulni. Ha nem tetszik a kérdés, akkor tekerj tovább és válaszolj arra amire tudsz is.

Ismerem a születési dátumát, és hogy hány óra hány perckor született és hol. Mielőtt kérdeznéd, igen ő mondta, mert éppen az volt a téma a munkahelyünkön, hogy tudjuk-e, hogy pontosan mikor születtünk.

És interneten van egy kalkulátor amiben ezek jöttek ki, csak unalomból megnéztük szünetben egyik kollégámmal, csak úgy, ezért tudom.

És mégegyszer: felraktam egy kérdést, ha tudsz rá válaszolni, akkor válaszolsz, ha nem, tovább lépsz. Ennyi.

2019. jan. 28. 13:54
 3/3 Tigrancs válasza:
Mivel a rák jegyét a Hold uralja, a személy hajlamos arra, hogy gyerekesen viselkedjen olykor, de mivel az Ikrek jó kommunikációs készséggel rendelkezik, ellensúlyozva a gyerekességet, a jelenség nehezen vehető észre. Magabiztosságán van mit javítani, a Rák aszcendense ellenben jótékonyan hat arra, hogy a szeretteiért, barátaiért kiálljon, bármilyen helyzetben védelmezni szeretné őket. A Rák nem oldódik könnyen társaságban, de az Ikrek játékossága ezt semlegesíti, szóval az illető szeret beszélgetni, könnyen kijön embertársaival. Nem egy vezető egyéniség, de ügyesen tud manipulálni embereket, amit nem szívesen használ ki ugyan, mivel Rák aszcendense arra ösztökéli, hogy ne játsszon társai érzelmével. /saját vélemény/
2019. jan. 31. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!