Mit gondoltok a Skorpió csillagjegy, Mérleg aszcendens párosításról?
Kérlek jellemezzétek a Skorpiót mint csillagjegyet, és aztán az aszcendens párosításával. Sokat segítenétek Önismereteimben. :)
Nagyon kíváncsi vagyok személyes tapasztalataitokra.
Elsősorban más csillagjegyű emberek véleményei érdekelnének, hogyan látják kívülről a Skorpiót. De írjatok ti is Skorpiók, milyennek látjátok magatokat, minket.
Válaszaitokat hálásan köszönöm! ☺
A Skorpió az ergxik legbonyolultabb csillagjegy. Àltalában két pólus ( sok/ kevés, jó/rossz között) táncol egész életében. Fizikai síkon él, ( húzza lefelé) de a lelki dolgok emelik fel.
Rettentő bizalmatlan , de mindent átlát a másikban , sok idő kell neki, míg meg tudja mutatni , hogy legbelül érzékeny, a kemênysége , hidegsége csak álca.( nőknêl a szexuális kisugárzással vagy közömbösséggel palástolja)
Szexmániásnak gondolják de ez csak félig igaz. Egyrészt , ha negatív hatások érik, csak tobzódik a szexben, élvhajhász, csak céltalanul szexel.
Ha megtanulja kezelni ezt az oldalát az3rt lesz brlőle nagyon jó szerető, mert ráérez a parnere kivánságaira és nem retten vissza ezeket megvalósítani.
Ha férfi , nasgyon szarkasztikus, néha sértő humora van , ha nő : a humora a külvilágnsk finom, de otthon a legdisznóbb viccrket is êlvezettel mesêli.
Mérleg ascendessel kicsit lágyabb, nem olyan " hideg", és bizalmatlansága is oldódik.
Azért írhattál volna valamit erre.
hogy talált e vagy sem?
vagy ha szkeptikus vagy, minek írsz ki ilyen kérdést??!
először is nem szoktam válaszolgatni a "válaszokra", csak ha kérdés fogalmazódik meg.
másodszor nem vagyok szkeptikus, de ha az lennék se tartoznék magyarázattal, csak mert érdeklődöm a téma iránt. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!