Szerintetek melyik a legrosszabb horoszkóp? És miért?
Figyelt kérdés
2019. jan. 19. 13:35
41/46 anonim válasza:
Definiálnád az értelmet, kérlek?
42/46 A kérdező kommentje:
Rosszindulatú válaszokra nem vagyok kiváncsi, akinek nem tetszik a kérdés, annak nem kötelező válaszolnia.:) Aki meg eleve nem foglalkozik az asztrológiával, az mit keres itt? Nem kell kötekedésből írni.
Akik normálisan válaszoltak azoknak köszönöm. :)
Egyébként nekem oroszlán a csillagjegyem, és látom páran írták, hogy aza legrosszabb, valaki azt írta, azért mert egoista,pedig én pl egyáltalán nem vagyok az, és énis utálom az egoistákat.:D
2019. jan. 20. 23:40
43/46 anonim válasza:
Én is skori nő vagyok és néha eléggé rémes xd
44/46 anonim válasza:
Skorpióról vagy jót, vagy semmit.
45/46 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen az Ikrek. A legkétszínűbb csillagjegy, legalábbis számomra, eddig az összes Ikrek akiket ismertem kijött belőle a kétszínűség, a rosszindulatúság és a sok hazudozás. Minden számító viselkedése ellenére borzasztóan instabil érzelmi háttérrel rendelkezik, szörnyen érzékeny és egy érzelmi hullámvasút. Sok ember nem tudja, hogy mennyire rosszindulatú jegy, mert nagyon jó színészek.
46/46 anonim válasza:
Ez nemcsak a napjegyen múlik, van holdjegy, aszcedens...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!