Mi az univerzum? Ti hogyan "rendeltek" tőle?
Sokan mondják hogy kívánj az univerzumtól... oké ha csillagász szemmel nézem vágom hogy mi az univerzum.. de ezoterikus szemmel mi az univerzum?
Komolyan nem jön át....
A világegyetem ahol minden kapcsolatban áll mindennel.Az univerzum=élet.
Vagyis mikor azt mondják az univerzum megad amit kívánsz,ezen azt értik hogy az élet megoldást kínál majdnem mindenre,megadja amire szükséged van, neked csak meg kell ragadnod a lehetőséget és élni vele.
elsőn jót nevettem #radicspeti 😁😁😁😁😁😂😂
2. köszi ment a kez
3. feldobtad az estem
Nálunk igen.
Üdv a Sziriuszról.😉
hiába offoltatok ment a kéz :D
Én is-is hiszek ebben szóval ezért se irom azt hogy trollkodok:D
Nezz utana a law of attractionnak.
Az univerzum az csak egyfajta “nev” nem mas mint mikor istentol kerunk.
Igazabol a vonzas torvenye azt adja , hogy amilyen energiat adsz olyat kapsz vissza. Ha valamit szeretnel akkor azt betudod vonzani. Lehet ezt pl ugy hogy leirod , sokat gondolsz ra , ugy teszel mintha mar meglenne, ezzel jelezve az univerzumnak hogy keszen allsz ra.
Es akarmikor akarsz valamit ne ugy mondd pl hogy nem akarok beteg lenni , hanem helyette azt mondod hogy egeszseges vagyok es az is leszek. Nem hasznalsz tagadast mertt azt az univerzum “nem erti”.
Nagyon sok minden kapcsolodik meg ehhez a temahoz. Kivsit osszevissza irtam mindent, de ha erdekel akkor irj privatba vagy csak siman keress rra neten.
Én a weboldalukat használom online rendelésre:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!