Rák férfi oroszlán nő soha nem csalja meg egymást?
"Én tisztelem embereket"
Én meg imádom állatok. Nagyon akartam ezt. Azért jöttem ide, hogy látjuk a állatokat. ÁLLATOOOOOOK
Ez nem ennyibol all asztrologiat illetoen meg foleg nem ennyibol!
Fugg a neveltetesrol elete soran szerzett tapasztalataitol!
De hogy kapj “normalis” valaszt a nem epp normalis valaszodra az az, hogy a rak hapsi is tud ugyanugy hutlen lenni mint barki mas az oroszlan no meg foleg! Rak ferfi ha csak az esztetikumot nem nezzuk amit a rak kedvel akar a kulsosegekben is, ha erzelmileg inlabilis hamarabb kereshet megnyugvast abban ha felrebxszik ezaltal kieli a maga kis abrandjait legyen az barmi. Az oroszlan no pedig sajat egojabol lep felre, ha nem kapja meg azt a minosegu es mennyisegi figyelmet amit elvar es ido elteltetevel egyre tobb es tobb lesz o is hamarabb bocsatkozik ilyen dolgokba hogy visszanyerje a hoditasaval az onbizalmat. A rak ferfi is kisse hiszterikusabb alkat az oroszlan no meg plane, itt a rak no es oroszlan ferfi jobb felallas, de ha a rak elviseli a nyiltan uralkodo oroszlan not az meg atadja az iranyitast a fu alatt amugy is iranyito rak ferfinek harmonikus kapcsolat is lehet, kiegeszitik egymast kitarto mindket fel az oroszlan tudja adni a fellepeset bizonyos helyzetekben mig a rak megerzesei es atlatasa reven pedig tudja mi a megfelelo es mi nem. Kajalgatni szeretnek utazgatni elvezni az eletet, de mo dom ha mindkettore egyszerre jon ra a hiszti abbol hangos ordibalas lesz!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!