Kos nő oroszlán aszcendensel? Milyen ember?
én oroszlán vagyok, csillagjegyem és aszcendensem szerint is. rám pont nem jellemző hogy midneki az alattvalóm. én abban hiszek, hogy mindenki egyenlő. nem ismerek el magam felett állónak senkit, de mindekit egyenrangúnak tekintek, tehát senki sicns alattam sem! nagyon érzékeny vagyok az igazságra, igazságtalanságra, becsületességre. vagyis legjobban az háborít fel, ha valaki igazságtalan, vagy ha hazudik. és nagyon jószívű vagyok. :)
emellett: hirtelen haragú, duzzogó (de egy idő után hipphopp elfelejtem, ha békén hagnyak), nem szeretem ha szembe dicsérnek, de nagyon hiú vagyok. szeretem, ha nekem van igazam, de azért el tudom ismerni, ha mégsincs (de rosszul esik :)
de minden jyegnek van elfajzott változata is, tehát ahogy írta az első, az oroszlán lehet akár olyan si mint hitler! a kost jól írta le.
30/L
Láttad ezt a jelet ?" " . Azért írtam hogy "szolgalelkűek" is tudnak lenni, mert ez nem tipikus szolgalelkűség. Jó , akkor fogalmazom másképp: tudnak nem magukkal is foglalkozni.
A stílus pedig maga az ember.
én pont kos vagyok ori aszcendensel
az biztos hnagyon makacs vagyok!
szeretema kalandot, az ujat
olyan emberrel érzem jól magam, aki mindig kitalál vmit, spontán és meglep
szeretema művészeteket nagyon!zeene, festészet, irodalom, színház
-türelmetlenség, mindent azonnal akarok(de aztán végül mégis büszke vagyok magamra ha azt avmit "küzdelem" árán értem el
viszont lelkesedés hamar alábbhagy nem kap mindig vmi újat, nem szeretma monoton uncsi dolgokat
jellemző a jegyemre h szeret veszekedni, én viszont nem bonyolódon heves "csatákba" igen szeretek érvelni (mert jó vagyok ebben) a saját véleményem mellett, de azt soha nem hangos beszéddel és megasláztatással teszem, nem emelem fela hangom
nyíltsá, őszinteség! és ezt én is elvárom
az igazságérzetem nagyon fejlett
nem szeretema köntörfalazást!
*előző vagyok
még:
párkapcsoalt:(csak anyit amennyi rám jellemző)
sajnos taktikás típus vagyok, kicsit "angol"
nagyon nehezen mutatom ki az érzéseim,ahhoz teljesen biztosnak kell lennem hogy a társam imád!
aránylag szabadelvű vagyok
utálom ha korlátoznak, ha minden percben velem aakrnak lenni és függnek tőlem, ez kiábrándit
kell néha a külön program, külön buli
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!