Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kos nő oroszlán aszcendensel?...

Kos nő oroszlán aszcendensel? Milyen ember?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok milyen természetűek az ilyen emberek.Mindent szeretnék tudni ezzel kapcsolatba.(párkapcsolat, foglalkozás...sTb)
2010. jún. 28. 13:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Huh, ez bizony kemény dió! A Kos az erő, a lendület és az egyenesség jegye, a Kos nők igazi irányító-vezető alkatok, a társaság középpontjai. Ez a kisugárzás azonban nem megjátszott, hanem belülről fakad, természetes. Nem lehet nem odafigyelni rá, ő az akire minden szem rászegeződik, ha belép valahova. Sajnos, testalkatilag nem szerencsés, ha egy nő Kos, mert a Kosokra általában jellemző, hogy arányaiban a felsőtestük nagyobb mint az alsó, ez fiúknál nagyon deltás, nőknél általában nem az az arányos szépségideál, de a Kos nő a kisugárzásával mindenkit el tud varázsolni. Rossz tulajdonsága, hogy akaratos, és makacs, és nagyon-nagyon hirtelen ember. Az oroszlán szintén tűzjegy, uralkodó, gőgös, és hiú. Azt gondolja, és véli magáról, hogy ő a valaki, mindenki más alattvaló. Hitler asszem oroszlán volt, Madonna egészen biztosan az, és a Szex és New York Samantáját játszó szinésznő is az.Az oroszlánnak hízelegni, és behódolni kell, különben egyszerűen semminek sem nézi a másik embert.
2010. jún. 28. 13:53
 2/9 anonim válasza:

én oroszlán vagyok, csillagjegyem és aszcendensem szerint is. rám pont nem jellemző hogy midneki az alattvalóm. én abban hiszek, hogy mindenki egyenlő. nem ismerek el magam felett állónak senkit, de mindekit egyenrangúnak tekintek, tehát senki sicns alattam sem! nagyon érzékeny vagyok az igazságra, igazságtalanságra, becsületességre. vagyis legjobban az háborít fel, ha valaki igazságtalan, vagy ha hazudik. és nagyon jószívű vagyok. :)

emellett: hirtelen haragú, duzzogó (de egy idő után hipphopp elfelejtem, ha békén hagnyak), nem szeretem ha szembe dicsérnek, de nagyon hiú vagyok. szeretem, ha nekem van igazam, de azért el tudom ismerni, ha mégsincs (de rosszul esik :)

de minden jyegnek van elfajzott változata is, tehát ahogy írta az első, az oroszlán lehet akár olyan si mint hitler! a kost jól írta le.

30/L

2010. jún. 28. 14:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Hitler asszem kos volt, de ettől függetlenül az első jól felvázolta. Kicsit kiegészítésképpen azt írnám, hogy az oroszlánok amellett hogy tudnak nagyon érzékenyek, és "szolgalelkűek" is lenni, a divat,a szépség, a stílus "zsigerből" megragadja őket.
2010. jún. 28. 14:30
 4/9 anonim válasza:
2. vagyok. az oroszlánok nem szolgalelkűek. ez pont nem igaz, mindegy. az igaz hogy szeretem a szépet,a stílust, de inkább a művészet terén. a divat pont hidegen hagy, mert nem szeretek beállni birkaként a sorba. inkább egyedien szeretek öltözködni.
2010. jún. 28. 14:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Láttad ezt a jelet ?" " . Azért írtam hogy "szolgalelkűek" is tudnak lenni, mert ez nem tipikus szolgalelkűség. Jó , akkor fogalmazom másképp: tudnak nem magukkal is foglalkozni.

A stílus pedig maga az ember.

2010. jún. 28. 14:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:D:D
2010. jún. 28. 15:30
 7/9 anonim ***** válasza:

én pont kos vagyok ori aszcendensel

az biztos hnagyon makacs vagyok!

szeretema kalandot, az ujat

olyan emberrel érzem jól magam, aki mindig kitalál vmit, spontán és meglep

szeretema művészeteket nagyon!zeene, festészet, irodalom, színház

-türelmetlenség, mindent azonnal akarok(de aztán végül mégis büszke vagyok magamra ha azt avmit "küzdelem" árán értem el

viszont lelkesedés hamar alábbhagy nem kap mindig vmi újat, nem szeretma monoton uncsi dolgokat

jellemző a jegyemre h szeret veszekedni, én viszont nem bonyolódon heves "csatákba" igen szeretek érvelni (mert jó vagyok ebben) a saját véleményem mellett, de azt soha nem hangos beszéddel és megasláztatással teszem, nem emelem fela hangom

nyíltsá, őszinteség! és ezt én is elvárom

az igazságérzetem nagyon fejlett

nem szeretema köntörfalazást!

2010. jún. 30. 23:15
 8/9 anonim ***** válasza:

*előző vagyok

még:

párkapcsoalt:(csak anyit amennyi rám jellemző)

sajnos taktikás típus vagyok, kicsit "angol"

nagyon nehezen mutatom ki az érzéseim,ahhoz teljesen biztosnak kell lennem hogy a társam imád!

aránylag szabadelvű vagyok

utálom ha korlátoznak, ha minden percben velem aakrnak lenni és függnek tőlem, ez kiábrándit

kell néha a külön program, külön buli

21/L

2010. jún. 30. 23:17
 9/9 anonim ***** válasza:
ja, és az ágyban nem szégyenlős:P :)
2010. jún. 30. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!