Nyilas férfit miért veszik körül nagyon sokszor érdekemberek még akkor is, ha őszinte, romantikus kapcsolatban van?
Amit leírtál csillagjegytől függetlenül megállja a helyét.
Akinek vannak ambíciói, az körül megjelennek az olyan emberek akik ebből hasznot akarnak húzni. Egyébként minden kapcsolat mögött van érdek, még a teljesen tiszta őszinte szerelem is arról szól, hogy vele vagyok mert akkor jól érzem magam. Ezért is szokták tőlünk bölcsebbek mondani, hogy akit szeretsz, azt elengeded...
Aki sikeres, céltudatos, erős, bátor, azt általában megkörnyékezik az érdekemberek, kérdés ,hogy az illető mennyire lát át rajtuk.
Nekem Nyilas a csillagjegyem, de nem veszem túl komolyan a horoszkópot, csak olyan félkomolyan, az mindenestre igaz rám, hogy hatalmas önbizalmam, szabadságvágyam van, és határozott fellépésem, őszinte és szókimondó vagyok. Sok érdekember van, aki jóban akar lenni velem, rólam általában az ilyen álságos nyalizás lepereg, kivéve persze ,ha éppen bele vagyok zúgva az illetőbe, akkor kell azért legalább egy-két hónap, hogy leessen a tantusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!