Hosszúhajú kérdése:
Szinasztriában mik a legfontosabb fényszögek ahhoz hogy egy párkapcsolat jól működjön?
Figyelt kérdés
ezer helyről próbálgatom összeollózni a tudásomat, de kéne valami "lista" hogy mik a legfontosabbak, illetve ha azok nincsenek meg, mik azok amik pótolhatják valamelyest. tudom nem kis meló, de valaki összefoglalná nekem?2018. dec. 6. 06:28
2/12 anonim válasza:
Erős férfias férfinak gyengéd nőis nő a párja és fordítva. Csak akkor működik rendesen ha nem változtatják meg egymást mert ha megváltoztatják már nem egészítik ki egymást. Na.
3/12 anonim válasza:
én minden színt szeretek:)
Nem tudom ez mennyire poén kérdés, de azt tudom mondani, hogy nem sokat fogsz profitálni egy ilyen érdeklődésből:)
4/12 anonim válasza:
A hegyesszög, a derékszög, és a jancsiszög.
5/12 anonim válasza:
Patakyt kell kerdezni, o biztosan jart mar Szinasztriaban is.
6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm, mindegyikőtöket jelentettem a moderátornak...
2018. dec. 6. 20:15
7/12 anonim válasza:
engem is érdekelne ez, de mert az emberek többsége semmit sem ért ehhez, így valószínű itt sosem kapod meg a kérdésedre a valaszt :/ sajnos...
viszont azt nem értem miért írnak azok, akik semmit sem értenek az egészhez, és még a kérdezőt akarják hülyének nézni...
8/12 A kérdező kommentje:
igen igazad van, érthetetlen hogy egyáltalán miért néznek bele az asztrológia témába - szerintem valami kifejezetten asztrológiai fórumot keressünk - megtennéd, ha megtudod a választ, hogy rám írsz priviben ?- én is írok ha tudok valamit ?)
2018. dec. 9. 00:13
9/12 anonim válasza:
Nap-Hold, Vénusz-Mars, Hold-Hold, Ascendensek, Holdcsomópontok, lehetőleg pozitív kapcsolódások. Én visszanéztem családban szülőknél, nagyszülőknél is, mi volt, direkt nem a friss, vagy pár éves kapcsolatoknál, mert ott még lehet válás, szakítás, de a több évtizedesek már jó alap.
10/12 anonim válasza:
Hozok pár példát a családomból.
Szüleimnél van nap-hold kapcsolat, anyai nagyszüleimnél szintén. Apai nagyszüleimnél nincs, de a holdcsomópontjaik együtt állnak, ami közös feladatokat jelez, bár ez nem feltétlenül könnyű, igaz, nem is volt könnyű életük a háborús években, tehát ez stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!