Milyenek a skorpió pasik?
Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 19:39
11/20 anonim válasza:
szenvedélyes, tüzes, makacs, önfejű, bókolást igénylő és megkell szerezni ...
12/20 anonim válasza:
Hát elég titokzatosak, kicsit bizalmatlanok, kegyetlenek, ridegek, rosszindulatúak, és nagyon érzékenyek.
13/20 anonim válasza:
Hát..Azért szerintem is kicsit durva így ráhúzni egy embercsoportra, hogy milyen.Tisztára mintha rasszisták lennétek.:D(jó, mondjuk én is az vagyok)
Szerintem egy embert nem lehet teljes egészében megítélni a csillagjegye alapján.Sok dolog igaz belőle, de ez is személyenként változik.
Amúgy én is skorpió vagyok.Szerintem a legfontosabb amit tudnod kell, hogy kellemetlenül féltékenyek tudunk lenni.Ismerek olyan embert, akinek ezért ment tönkre a kapcsolata.
14/20 anonim válasza:
Aranyosak nagyon tudnak szeretni! Általában szeretnek viccelődni és vidám természetűek!
15/20 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van!Az én párom is skorpió.16-dik éve vagyok vele és egyfolytában rajongva szerelmes belém,Én oroszlán vagyok és nem illünk össze horoszkóp szerint.Elég sokszor rám hagy döntéseket,de ha valamit igazán akar akkor ragaszkodik hozzá.Igazán tud szeretni.Érzékeny,és elvárja hogy én kezdeményezzem a békülést mert egyébként haragtartó.Nagyon jószívű, hirtelen haragú Ha keresztbe tesznek neki apródonként visszaadja.Az a lényeg hogy tudjad kezelni és tudjál engedni te is ha kell!!!!Ja és nem kezdeményez velem vitát nem szeret veszekedni.
16/20 anonim válasza:
jókedvűek,viccesek,nagyon tudnak szeretni,féltékenyek,hűségesek.
17/20 anonim válasza:
Nagy, förbe farkuk és ízelt lábuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!