Ha két ember horoszkópját összevetjük, akkor láthatjuk hogy valódi szerelem lehet e köztük?
Úgy értem van erre utaló kapcsolodas? Melyek ezek?
Konkrétan miknek kell kapcsolódni és milyen szögben?
S ha nincsenek akkor 100% hogy a másik fél nem is szerelmes? Nem lehet szerelem?
Vannak olyan kapcsolódások, amik megmutatják, lehet-e tartós kötelék a két fél között, akár azt is, milyen minőségű, vannak kapcsolódások, amik az esetleges buktatókat mutatják meg, min csúszhat szét a pár, mi az, amin jobban kell dolgozni, mik azok, amik könnyebben mennek, mi az, ami a rózsaszín köd feloszlása után konfliktusforrás, olyan is van, ami azt jelöli, hogy milyen dolgod van a másikkal, mit kell megtanulni egymás által (ha nem dolgozzátok ezt fel, másik kapcsolatban is előjön).
Nap-Hold kapcsolódás tipikus házasságjelölő például. Szüleimnél például jelen van.
Köszönöm a válaszokat. Nap hold kapcsolódást hogy kell nézni? A fényszöget? Hogy pl. Trigon?
És mik azok amik jó fényszögek? Mik azok amik kevésbé?
A Jupitert most megnéztem a két legjobb barátomnál, mindkettőjükkel van oda-vissza pozitív Jupiter-Nap vagy Jupiter-Hold kapcsolódásom. Szóval könnyedén elfogadjuk egymást, a barátságban meg ez nyilván fontos tényező.
Házasság jelölőnek szokták írni a Jupitert, de nem csak azt jelzi. Van például egy ellenkező nemű jóbarátom, vele is van Jupiter fényszögem, Nap-Hold viszont hiányzik. A párjával van Nap-Hold fényszöge.
Egy másik ismerősömnek volt tavaly egy párja, nem volt Nap-Hold fényszögük, Jupiter-Hold volt egy, a két Hold diszharmonikus jegyekben állt (víz-levegő), szakítottak idővel, pedig eleinte nagy volt a lelkesedés, a barátság megmaradt valamilyen szinten, van egy közös hobbijuk. Most megint hasonló kapcsolatban van, nincs Nap-Hold, a két Hold diszharmóniában áll, Jupiteri kapcsolódás van, még a rózsaszín ködben járnak, kérdés, meddig, kisebb konfliktus már volt nyilvánosan köztük néhány, nekik is van közös hobbi, tehát a barátság akkor is megmaradhat, ha esetleg nem lesz tartós a kapcsolatuk.
Megnéztem a sajátomat a párommal.
Jupiter Nap van, kvadrat ezek szerint ez nem a legjobb ha jól értem. Vagy legalábbis bőven van tanulnivalo.. Ugye?
Nap hold kapcsolódás nincs
Van viszont hold-hold trigon (skori és halak)
Mit gondolsz?
A kvadrát nem a legjobb, attól, hogy nincs konkrét nap-hold kapcsolat, de harmóniában vannak, az még működhet, a holdak harmóniája jó, a Holdak azt mutatják meg, hogy hosszú távon hogyan működhet együtt két ember, mi az, ami összetarthatja őket, vagy szétválasztja, harmónia esetén összetartó erőről beszélünk, diszharmónia esetén meg az lesz a konfliktusforrás (itt számítanak a házak, azokat az életterületeket érinti a konfliktus).
Megnéztem a két legjobb barátommal is a Holdakat, egyiküknél egyértelmű a harmónia a két Hold között, ez teljes mértékben érződik is, nagyon gyorsan kialakult a barátság, és töretlen, a másiknál jegyhatáron mozog a Hold, neki nem tudom a pontos születési óráját, de a Hold nem mozdul el mind a 12 jegybe egy napon belül, legfeljebb egy jegyet lép, harmónia esetén azonos jegyben állnak a holdjaink, ami se veled se nélküled kapcsolódásra utal, a másik eset két egymás melletti jegy, ami diszharmónia, vele kicsit lazább is ez a barátság, nincs mindenben teljes egyetértés, másképp tapasztaljuk meg a dolgokat, másképp csináljuk, ez abból a szempontból jó, hogy látunk mást is, mint amit mi átélünk, ő pl. belemegy lazább kapcsolatokba, nekem ez nem működik, a barátság stabil ennek ellenére, hogy másképp élünk, mert elfogadjuk egymást olyannak, amilyen, de nem lennénk egymás lakótársai például, a különböző életmódból adódóan ez nem működne jól. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!