Tudtok tanár-diák sztorikat (romantikus)?
Ez inkább csak cuki sztori de remélem megteszi:D
Osztálykarácsonykor énekeltem a tanáromnak akibe beleszerettem és az osztály előtt énekeltem neki egy karácsonyi számot.Látszott rajta hogy tetszik neki.Mosolygott, kicsit furán mozdult meg de ezt váltottam belőle ki ezzel a kis ajándékommal majd megvártam míg mindenki elmegy a teremből és odamentem hozzá.Megköszönte és mondta hogy ad két puszit.Aztán megkérdeztem hogy megölelhetem-e ő azt mondta hogy persze.Pár másodpercig megöleltem de érdekes volt mert ő is átkarolt és megkérdeztem hogy érzi-e a szívemet (mert nagyon megdobogtatta a szívemet) és mondta hogy igen érzi és monsta hogy ez a dolog köztünk fura.(Félreértés ne essék ő nem vonzódik hozzám.)
További sztorikra/történetekre én is kíváncsi vagyok!:D
Ő nem érez irántam semmit.
Viszont mikor bent volt a kórházba akkor megszerettem volna kérdezni hogy bemehetek-e hozzá de addigra már kiengedték így nem volt esélyem hogy bemenjek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!