Szerintetek melyek azok a csillagjegyek, akik közül a legtöbb alkohol, kábítószer stb. függő kerül ki?
Figyelt kérdés
2018. okt. 29. 23:11
11/22 anonim válasza:
Én BAK jegyű pasit ismerek, aki full alkoholista. Ismerek halak nőt, aki sajnos depressziójának oldásáért a piásüveghez nyúl.
12/22 *zoé* válasza:
Szerintem nem csillagjegy fogja eldönteni,hogy ki lesz alkoholista stb
13/22 anonim válasza:
Ikrek, Kos, esetleg még a Vízöntőt is ide sorolnám.
Az Ikrek csapongó és nem túl összeszedett, hajlamos a "szétcsúszásra", a Kos pedig - általában - olyan sok energiával rendelkezik, hogy nem mindig tudja azt normális módon levezetni.
15/22 anonim válasza:
Nekem apam halak o alkoholista...szerintem ez oroklodes neveltetes meg tarsadalmi tenyezok kerdese nem horoszkopr
16/22 anonim válasza:
A horoszkópban lehetnek az ilyen irányú kockázatra, hajlamra utalások, de NEM A NAPJEGY az, ami erre választ tud adni. Minden jegyben lehet olyan, aki függővé válik, hogy ott van-e a kockázat, és hogy van-e más, ami ezt ellensúlyozhatja, azt is meg lehet nézni, de csak részletes képletből, bolygók, házak, fényszögek. Függőség egyébként sokféle lehet, alkohol, kábítószer, dohányzás, gyógyszer, szex, szerencsejáték, függő lehetsz más emberektől is, lehetsz annyira egy, amúgy nem káros szenvedély rabja is, hogy már függővé válsz, utazás, sport, egészséges táplálkozás, ezekben is át lehet csapni szélsőségbe.
17/22 A kérdező kommentje:
Igen, tudom én is, hogy ez nem csak napjegy függő, hanem több tényező befolyásolja ezt csak kíváncsi voltam. :)
2018. okt. 31. 22:09
18/22 anonim válasza:
Az alkohol és kábítószer és játék és pénzfüggők elsősorban az asztrológia iránt érdeklődők közül kerülnek ki, mert ők labilis személyiségek.
Ha párválasztáson töröd a fejed, ne ezerszer megcáfolt szamárságok alapján dönts, hanem a másik ember személyiségének ismeretében.
19/22 anonim válasza:
Rak ferjem,e Nyilas jegyu anyam,Halak lanyom is szereti a piat.Bak fiam nem iszik egyaralan.Rak vagyok,es en se.
20/22 anonim válasza:
Rohadtul semmi köze nincs hozzá. Nem lehetne leállni ezzel a "csillagjegyezéssel"? SEMMI értelme nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!