Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Meg lehet állapítani születési...

Meg lehet állapítani születési dátum alapján az illető tulajdonságait? /teszt/

Figyelt kérdés

Tehát arra vagyok kíváncsi, hogy van-e itt olyan "mágus" aki meg tudja mondani milyen vagyok/jellemezni tud pusztán a kérdésből, a kérdés kiegészítéséből, de elsősorban a születési időmből?

Születtem: 1991.08.15 11:30 és fiú vagyok

Akik a legpontosabb választ adják kisorsolok egy zöld kezecske ikont.

2010. jún. 24. 15:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Köszönöm, hogy írtál kritikát, így tudok belőle tanulni. A külsődet azért nem akartam konkrétabban megfogalmazni, mert két bolygód is a tizedik ház végén van, ezért nem egyértelmű a hatásuk, tudod fokokat kéne számolni, ahhoz meg annyira nem értek.:)

A vénusz- mars együttállásának hatását a nemiségre csak félve írtam, mert félinformációként kezeltem egy régi könyvből. De szokásom, hogy híres emberek horoszkópját nézegetem és az elhunyt kormányszóvívő képletében is ezt az állást találtam. Talán nem véletlen, hogy annyi pletyka szólt előbb a "másságáról", most meg a nőügyeiről. Mindentől eltekintve remélem te boldog párkapcsolatban találod magad. Sajnálom, hogy anyukáddal nem túl jó a kapcsolatod, de nem akarok semmilyen közhelyszerű tanácsot adni ezügyben. Végezetül belinkelek egy oldalt,amelyben a hold-jegyet tárgyalja és említettem, hogy neked ez a skorpió. Sztem sokkal jobban befolyásolja egy ember jellemét, mint a napjegye. További minden jót neked!

[link]

2010. jún. 24. 18:26
 12/16 A kérdező kommentje:
Ugyan, én köszönöm a "játékban" való részvételt. A linket elolvasom nemsokára és remélem a jó párkapcsolat nem várat magára sokat! :) És viszont, további jó netezést!
2010. jún. 24. 18:47
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia ,köszönöm szépen:))))))))

15:30

Még egyszer nagyon szépen köszönöm.)))

Egy angyal vagy:))

2010. jún. 24. 22:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Rövidhajú vagy, szökésbarna, és vékony testalkatú.

Szereted a tréningruhát, a hangod magas

Valószínűleg te nem fiú vagy ahogy írod!

Inkább egy kiszemelt fiú tulajdonságait szeretnéd megtudni, de ezt inkább megérzés csak.

Nem a fővárosban élsz, de városban.

Most sötét színű ruha van rajtad, valamilyen kék.

2010. jún. 25. 00:14
 15/16 A kérdező kommentje:

Nézzük kedves utolsó:

Igen rövid a hajam és szőkésbarna viszont úgy gondolom izmosabb testalkatú vagyok. Nem ne értsd félre nem vagyok kigyúrt de 2,5 évnyi edzés szerintem meglátszódik ;). Szeretem a tréningruhát is, a hangomról nem tudok nyilatkozni, hiszen mások máshogy hallják mint én. Életerős fiú vagyok, vidéken lakom bár nem városban. Az utolsó viszont talált, kék ruha volt rajtam, illetve jóformán csak kék ruhám van attól függetlenül, hogy a piros a kedvenc színem. Szerintem te is megérdemled a kezecskét.

2010. jún. 25. 04:32
 16/16 anonim ***** válasza:
hahh te egy vagány oroszlánpasi lehetsz! bírom az oroszlán pasikat! :)
2010. jún. 25. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!