Szűz férfinek milyen horoszkópú nő való?
Figyelt kérdés
Hozzá kell tennem, hogy csak részben vagyok tipikus szűz. Művészlélek vagyok, humán beállítottságú, örök elégedetlen. Viszont nyitott vagyok, és soha nem nyugszok, mindig kell valamit csinálnom.
Előző párom mérleg volt, és túlzottan ráültem a szeretetemmel. Sejtheti mindenki, hogy egy mérleg hogy viseli ezt. Az elején jó neki, igényli is, de aztán... No mindegy. Szerintetek mi illik egy szűz férfihoz?
2010. jún. 24. 14:49
11/13 A kérdező kommentje:
Na ugye, te skorpió jány, mondom én hogy nem illünk össze, csak marnánk egymást. :D
2010. jún. 28. 11:15
12/13 anonim válasza:
Hát pedig hidd el, hogy már több mint 10 éve együtt vannak. Nem mondom, hogy mindig idill van, de boldognak tűnnek. Egyszer kipróbálhatnád :).
13/13 anonim válasza:
épp most zúgtam bele egy tipikus szűz pasiba :D és egy tipikus skorpió csaj vagyok :D ennyit erről :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!