Melyik aszcendens?
Külső megjelenése a sötét haj, barna szem és a szemüveg (vezetéshez).
Napjegy a rák, ha ez számít valami és férfiről van szó :)
Köszönöm a választ. Nagyon megerősítettél abban a sejtésemben, hogy skorpió "van benne".Megint egy újabb skorpió férfi. :)
Nekem bak a napjegyem, rák az aszcendensem. Nagyon megtalálnak a skorpió férfiak az utóbbi időben, bármennyire is nem szeretném.
Kerültem velük a tartós párkapcsolat lehetőségét, próbáltam nem szerelmes lenni.
Az a helyzet, hogy emberileg kedvelem a Skorpiókat, még ha néha falra is mászom egyes hülyeségüktől, pl. a féltékenykedés és a bosszúforralás. (Ikrek Napom van, Vízöntő aszcendenssel) Szexuálisan erősen vonzanak, de párkapcsolatban nem illünk egymáshoz. Volt egy lazább kapcsolatom eggyel, amikor éreztem, hogy ebből szerelem lesz, inkább nem találkoztam vele többet.
Háááát, itt is az a poén, hogy utólag jöttem rá, hogy bejövök neki :D
Először, amikor a barátnőm elvitt hozzá kb mintha ott se lettem volna-üzletről volt szó, mi kettőnk között.Utána csak mi találkoztunk ketten és akkor.Mondjuk nekem mindig azt mondják, h "úgy nézek" arra, aki nekem tetszik. Nem tudom. De akkor láttam először szemüvegben. Iszonyat jól nézett ki. És szerintem rá se mertem nézni :D
Mi a tervem vele?
Megeszem reggelire vagy vacsorára ő engem :D
:D
Akkor hajrá, kapd el, hátha nem is olyan veszettül skorpiós. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!