Nyilas napjegy ezzel az aszcendessel és holdjeggyel milyen ember?
Tehát oroszlán az aszcendesem és kos a holdjegyem.
Ebből én nem sokat tudok levonni, azon kívül hogy mindhárom tűzjegy. :D Szóval így együtt a három jegy "összhatására" vagyok kíváncsi.
Légyszí csak "ezósok" írjanak, nem kell a duma, hogy nem számít stb, nyílván nem eszerint élem az életemet, de érdekelnek az ilyenek.
Horoszkópot én sem tudok elemezni, de érdekel az asztrológia.:)
Azt tudom esetleg ajánlani, hogy keress rá külön-külön ezekre a csillagjegyekre, mert találhatsz róluk leírásokat és a lényegesebb tulajdonságaik alapján talán össze tudod rakni az "összhatást" .
De amúgy néhány infót úgy is találhatsz ha rákeresel, hogy pl. Kos Holdjegy...
Vagy olvassgass interjúkat, leírásokat olyan hírességekről, történelmi személyekről akiknek hassonló vagy ugyanilyen bolygó állásaik vannak...
Szia! Tudom ajánlani a személyeshoroszkóp-kalkulátort az astroneten ahol hogyha beírod a születési dátumodat (óra perc is) akkor részletesen megtudod hogy rád hogy hatnak ezek az állások.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!