Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nyilas napjegy ezzel az...

Nyilas napjegy ezzel az aszcendessel és holdjeggyel milyen ember?

Figyelt kérdés

Tehát oroszlán az aszcendesem és kos a holdjegyem.

Ebből én nem sokat tudok levonni, azon kívül hogy mindhárom tűzjegy. :D Szóval így együtt a három jegy "összhatására" vagyok kíváncsi.

Légyszí csak "ezósok" írjanak, nem kell a duma, hogy nem számít stb, nyílván nem eszerint élem az életemet, de érdekelnek az ilyenek.

2018. szept. 21. 13:33
 1/2 anonim válasza:

Horoszkópot én sem tudok elemezni, de érdekel az asztrológia.:)

Azt tudom esetleg ajánlani, hogy keress rá külön-külön ezekre a csillagjegyekre, mert találhatsz róluk leírásokat és a lényegesebb tulajdonságaik alapján talán össze tudod rakni az "összhatást" .

De amúgy néhány infót úgy is találhatsz ha rákeresel, hogy pl. Kos Holdjegy...

Vagy olvassgass interjúkat, leírásokat olyan hírességekről, történelmi személyekről akiknek hassonló vagy ugyanilyen bolygó állásaik vannak...

2018. okt. 14. 16:09
 2/2 Lemmiky válasza:

Szia! Tudom ajánlani a személyeshoroszkóp-kalkulátort az astroneten ahol hogyha beírod a születési dátumodat (óra perc is) akkor részletesen megtudod hogy rád hogy hatnak ezek az állások.

Remélem tudtam segíteni!

2018. nov. 2. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!