Oroszlan vagy kos jelleme az “erosebb”?
Mind a kettő gyenge jellem. Simán túl lehet őket nőni jellemileg.
Inkább az alja a jellemek között, a bak még ilyen. Ez a három a leggyengébb jellemű, és nem csak hogy 2 Ft ért a saját anyjukat is, de akár a gyermekük apját is...
Egyik exem oroszlán míg a párom kos.
Míg az egyik hiú, a másik indulatos.
A kos sokkal erőteljesebb, dominánsabb jegy meglátásom szerint.
Tipikusan az a törtető típus, aki, ha valamit a fejébe vesz nem ereszti. Ellenben ha egy oroszlánnak ilyenkor az egója sérülne inkább meghátrál.
Koszi a valaszokat!
Mar akik a kerdesrevalaszoltak nem tudom hogy kerult ide az anyagi tema..🤣
"nem csak hogy 2 Ft ért a saját anyjukat is, de akár a gyermekük apját is..."
Így került ide
Aha, ertem. Nem igazan tudom meg most sem a kerdesre valaszkent mikent kerult ide de mindenkepp koszonom ebbol a nezopontbol is a valaszt! :)
Rengeteg igazsag van abban amit irtatok, en oroszlan vagyok es egy kos jegyu kolleganommel eresztettuk egymasnak agyarainkat es en ra hagytam miutan mar ègönek talaltam a dolgot!:)
Viszont apukam kos! Es o egyaltalan nem ilyen hirtelen valamivel visszafogottabb de amit csinal azt teljes szivebol es energiajaval! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!