Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Oroszlan vagy kos jelleme az...

Oroszlan vagy kos jelleme az “erosebb”?

Figyelt kérdés
Ferfi ferfi, no no kozotti dologra lennek kivancsi akar vita szintjen is szerintetek melyik jegy eroteljesebb a masikkal szemben?
2018. szept. 14. 18:42
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
A kos. Az oroszlánnak fontosabb a hiúsága, vagyis többet ad valamivel a külvilágra és véleményére. A kos sokkal inkább makacs és sokkal jobban elhiszi amit gondol és nem érdekli, hogy bárki mit gondol róla. Egyszóval eltökéltebb, mert még az oroszlánnál is magabiztosabb és jobban hisz az igazában
2018. szept. 14. 18:51
 2/10 anonim ***** válasza:
10%

Mind a kettő gyenge jellem. Simán túl lehet őket nőni jellemileg.

Inkább az alja a jellemek között, a bak még ilyen. Ez a három a leggyengébb jellemű, és nem csak hogy 2 Ft ért a saját anyjukat is, de akár a gyermekük apját is...

2018. szept. 14. 18:55
 3/10 anonim válasza:
39%
Egy ember jelleme nem a horoszkópjától függ 😉
2018. szept. 14. 19:08
 4/10 anonim ***** válasza:
18%
Sok egyéb dolog mellett az ilyenek miatt nem hiszek a horoszkópokban. Én kos vagyok, de én se és más ember aki ismer sem tud mondani nálam nagyvonalúbb embert. Nekem az egészséges minimumnál nem számít jobban a pénz. Nem véletlenül nincs túl sok mindenem:D Hiába kerestem azért összességében nem is olyan keveset életem során. Le se merném írni az összeget amit különböző embereknek vagy kölcsön adtam és nem kaptam vissza(mellesleg sejtettem előre), vagy csak szimplán adtam örökbe, hogy segítsek másokon. Emberek meghívásáról már nem is szólva. Persze saját magam sanyargatásával, de tudom, hogy lehet pénzt keresni és ezért az csak pénz. Meg azt kihagytam, hogy egyes munkáknál, ha nekem ígértek valamit és én azt tovább adtam és azt ígértem, majd mikor kiderült, hogy nem ennyi az annyi, akkor saját zsebemből kompenzáltam. Illetve pont ilyen munkaszervezéseknél mindenki, tényleg mindenki le vett pénzt, nyilván azért csinálta. Nekem soha meg sem fordult ilyen a fejemben.
2018. szept. 14. 19:13
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
A Kosé.
2018. szept. 14. 22:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyik exem oroszlán míg a párom kos.

Míg az egyik hiú, a másik indulatos.

A kos sokkal erőteljesebb, dominánsabb jegy meglátásom szerint.

Tipikusan az a törtető típus, aki, ha valamit a fejébe vesz nem ereszti. Ellenben ha egy oroszlánnak ilyenkor az egója sérülne inkább meghátrál.

2018. szept. 15. 09:38
 7/10 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!

Mar akik a kerdesrevalaszoltak nem tudom hogy kerult ide az anyagi tema..🤣

2018. szept. 16. 22:16
 8/10 anonim ***** válasza:

"nem csak hogy 2 Ft ért a saját anyjukat is, de akár a gyermekük apját is..."

Így került ide

2018. szept. 17. 08:19
 9/10 A kérdező kommentje:

Aha, ertem. Nem igazan tudom meg most sem a kerdesre valaszkent mikent kerult ide de mindenkepp koszonom ebbol a nezopontbol is a valaszt! :)

Rengeteg igazsag van abban amit irtatok, en oroszlan vagyok es egy kos jegyu kolleganommel eresztettuk egymasnak agyarainkat es en ra hagytam miutan mar ègönek talaltam a dolgot!:)

Viszont apukam kos! Es o egyaltalan nem ilyen hirtelen valamivel visszafogottabb de amit csinal azt teljes szivebol es energiajaval! :)

2018. szept. 17. 16:44
 10/10 anonim válasza:
Kos:)
2018. nov. 7. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!