Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Lányom a horoszkópjával...

Lányom a horoszkópjával "érvelt" ma egy vitában, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2018. aug. 27. 00:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
18%

Én elkeserednék hogy ilyen idióta lányom van.(Nem sértésből, tényleg ezt tenném.)

Aztán elmagyaráznám neki hogy semmit sem számít hogy év melyik szakaszában született, a jellemét meg pláne nem befolyásolja.

2018. aug. 27. 00:38
 2/12 anonim ***** válasza:
12%
1: Ennek az azstrológusok sem állítják az ellenkezőjét.
2018. aug. 27. 00:48
 3/12 anonim válasza:
78%
Én hiszek az asztrológiában, és úgy a dolgok döntő többsége igaz is rám, amit írnak, de ez nem azt jelenti, hogy ez befolyásolná a személyiségem. Nem bírom az olyan embereket, akik egy vitában azzal próbálják kimeneti magukat, hogy " jaj, bocsi ne haragudj, skorpió vagyok nem tehetek róla..." erre szoktam azt válaszolni, hogy nem fiam, te szimplán csak hülye vagy! A horoszkópnak ehhez semmi köze
2018. aug. 27. 01:49
 4/12 anonim válasza:
47%
A horoszkópokra érdemben hivatkozni nem lehet, mert ez az egész egy áltudomány. Esetleg mutasd meg neki ezt a cikket, hátha nem is az, aminek hiszi magát a lányod ;) [link]
2018. aug. 27. 02:09
 5/12 anonim ***** válasza:
30%
Taigetosz.
2018. aug. 27. 02:38
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
az emberek szeretik a skatujákat, szín, rassz, vallás, horoszkóp, neveltetés, genetika...de ez nembaj. ezt az öcsém szokta az én képembe tolni. Old meg hogy ne vitázzatok, asztromémek, és vissza vághatsz vagy az ő, vagy a saját horoszkópoddal, vagy csak röhögsz egy jót.
2018. aug. 27. 03:53
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
van egy rossz hírem, ha azt mondta, hogy "nyilas vagyok", az nem azt jelenti...
2018. aug. 27. 07:08
 8/12 anonim ***** válasza:
42%

Ez most komoly kérdés???

Úristen...

Szóval, a válasz iszonyat egyszerű, a horoszkóp egy dolog, ami csak leír valamit és nem jellemez, attól ő még az aki, persze megtalálhatja a saját jellemét egy leírásban, de ne ez határozza meg őt!

Nem értem miért baj az, ha valaki foglalkozik a témával!

Meg kéne értetni az emberekkel, hogy foglalkozni valamivel, még nem bűn!

Ezer és ezer témakörrel foglalkozom én is, ami másoknak szokatlan és furcsa, mégis le tudtam írni, egy értelmes választ a különböző idióta, ócsárló, megszégyenítő és más jellegű válaszok helyett.

Kérdem én, ki a hülye?

Senki! Csak az emberek többsége, túl sokat hisz vagy gondol magáról, lásd az itteni válaszadók többsége, ami elég szomorú. Eléggé nevetséges, röhejes és elszomorító egyben, hogy a 21. században, nem lehet értelmes válaszokat olvasni senkitől, mert mindenki azt hiszi, ő szarta a spanyol viaszt!

El kéne gondolkodnotok magatokban emberek! Attól, hogy neten és arctalanul írsz, még nem kéne egy baromnak lenned!

2018. aug. 27. 10:49
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt? Írhatnál róla részletesebben!
2018. aug. 27. 12:07
 10/12 anonim ***** válasza:
79%

Pontosan mi volt a vita? Különben gyanítom, a lányod pont abban a korban van, amikor a fiatalokat leginkább foglalkoztatja ez a téma, fiúzik... stb. Nekem is volt ilyen időszakom. Aztán a kíváncsiságom elvitt a témában olyan irányba, hogy utánanézegettem még alaposabban is, és nem ragadtam le a női magazinok horoszkópjainál meg a napjegynél. Senkire nem erőltetem rá egyébként, számomra ez egy érdekesség, én sem piszkálok mást a hite miatt. Ez egy terület a sok közül, ami foglalkoztat. Más is foglalkoztat ezen kívül.

A lányoddal rendezd a nézeteltéréseteket, amennyire lehet, de feltételezem, ő most lázad, és ebbe beleveszi a nézeteit is, más meg mással érvel. Egy kiskölyök például a Bibliával érvelt nemrég az anyjának, amikor meg akart kapni egy számítógépes játékot, hogy "kérjetek és adatik...". A legjobbat azzal teszed, hogy megpróbálsz érdeklődni felőle, közeledni felé, legyél kíváncsi arra, ami érdekli. Ha szembeszállsz, azzal nagyon sokat árthatsz kettőtök kapcsolatának, de ha nyitsz felé, akkor könnyebb lesz túljutni a nehezebb időszakokon, ráadásul ő sem tévelyedik el a témában olyan irányokba, amiket még a témával profin foglalkozók is marhaságnak tartanak.

2018. aug. 27. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!