Rák férfiak szeretitek, ha kezdeményeznek vagy sem?
Figyelt kérdés
2018. aug. 23. 16:53
1/4 anonim válasza:
Személy szerint én szeretem. Könnyen nyitok egy olyan személy felé, aki derűs és érdeklődő. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy mások ugyan így vélekednek!
2/4 anonim válasza:
Igen. Zárkózott típus vagyok, de ha elkezdenek beszélgetni velem, hamar oldódok és ha megvan a közös hang, akkor bármi kisülhet belőle.
3/4 anonim válasza:
Igen, kedvelem. Egyfajta önbizalmat ad, és később már könnyebben megnyílok.
4/4 anonim válasza:
Pont erről beszélgettünk pár hónapja egy kiránduláson. Rajtam kívül még 4 rák srác volt a csapatban, és 2 oroszlán. (Többiek lányok.) Vicces volt. A két oroszlán azt mondta szeretik, mert bejön nekik ha tudják, hogy bejönnek a nőnek, mert úgy már biztos nem visszautasítás lesz a dologból.
Mi meg rákok egytől egyig arra szavaztunk, hogy NEM.
A rámenősség egyikőnknek sem jön be. Oké, beszélgetünk a csajjal, meg minden, de azért akivel komolyan gondoljuk, annál fogunk mi magunk lépni. Ha pedig nem lépünk az egyértelmű jele annak, hogy az adott csaj nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!