Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért van ekkora külömbség a...

Miért van ekkora külömbség a valódi énem és a csillagjegy szerinti énem között?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekes mert csillagjegyem szerint szűz vagyok de mégis imádok irányítani, kontrollmániás is vagyok egy kicsit, és az összes horoszkópos weboldal szerint hozzám egy olyan pár passzol aki szeret irányítani pl.:Kos és én nekem kell őt dicsőíteni akkor attól feláll a szőr a hátamon....Ez így mi a franc?!? XD

#párválasztás #Horoszkó #Szeremi horoszkóp
2018. aug. 23. 16:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

Még valami.

Te ismersz néhány embert; megpróbálod megfeleltetni őket a horoszkópjukban leírt jellemeknek, aztán ha egyezést fedezel fel, akkor boldogan bizonyítva látod az elméletedet, miközben nagyvonalúan megfeledkezel azokról az emberekről, akikre NEM illik a jellemzés. Ezt hívják mazsolázásnak. Ami a mi elméletünket támassza alá, azt kiválogatjuk és megtartjuk, ami meg ellentmond neki, arról nem veszünk tudomást. Ez is egy hiba, mert mint a példa is mutatja TE MAGAD vagy az a személy, akire sehogy sem illik a horoszkóp által leírt jelleme, és még ez sem döbbent rá, hogy lehet, hogy valami nem stimmel az egésszel. Pedig magadat ismered a legjobban, ezért bátran kijelentheted, hogy nem igaz, amit a horoszkóp rólad állít. Innen már csak egy lépés, hogy eljuss oda, hogy amennyiben ez így van, lehet, hogy vannak rajtad kívül még emberek, akik ugyanebben a helyzetben vannak. Tehát kénytelen vagy elfogadni, hogy bizony vannak, akikre nem illik a jellemzés.

Akikre meg továbbra is illik, azokról hamar kiderül, hogy csupa általános tulajdonságokról van szó. Jóság, szépség, nagylelkűség – csupa definíció nélküli elmosódó halmaz csupa szubjektív tulajdonságokkal.

2018. aug. 25. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!