Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak vagyok, és lány. Aszcenden...

Bak vagyok, és lány. Aszcendensem szűsz. Szerintetek a Kos, vagy a Nyilas illik jobban hozzám?

Figyelt kérdés

A halak véleményét most nem kérem, mert erről őket külön megkérdeztem korábban -.-" Kár hogy szinte mind utálják a bakokat :'(

nemet, jegyet, és ha lehet aszcendenst írj!

Köszi szépen

2010. jún. 18. 16:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Rólad se rí le h nem vagy tizenéves buta liba...olvasd el a kérdésed drága, aztán írogasd, hogy nem így akarsz választani ;) szánalmas...Ha véletlenül egy ikrek jegyűbe szeretsz bele, nem fogsz vele összejönni, mer nem passzoltok a csillagászatban?:D de irigylem az ilyen emberek, akiknek ilyen súlyos problémájuk van..sztem ne epillátort vegyél, hanem agyműtétet
2010. jún. 18. 17:28
 12/19 anonim ***** válasza:
én privoxy-t használok, és teljesen úgy tűnik, mintha a teljes oldal reklámmentes lenne :)
2010. jún. 18. 17:34
 13/19 A kérdező kommentje:
erre most mit mondjak? kösz. lehetne, hogy ne sértegessetek?
2010. jún. 18. 17:34
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem hozzád egyik sem, viszont a kos és a nyilas tuti páros együtt.
2010. jún. 18. 17:59
 15/19 anonim ***** válasza:
szűsz? nem szűz? Tudod mit: A csillagjegyem csak rám tartozik, már bocs
2010. jún. 18. 18:14
 16/19 A kérdező kommentje:

oké! Nem fogok agyműtétet venni mert az egy kicsit drága, de igyekszem a továbbiakban úgy fogalmazni, hogy egy jóindulatú poénkodásba senki ne kössön bele. :D Szeretném ha egyszer sikerülne olyan kérdést írnom, amivel nem bántok meg senkit... Békeszerető ember vagyok, alapvetően. És eddig az ikrekkel is jól kijöttem, dehát nem lehetek mindenki barátja, ugye? Lehet hogy furának találtok, de legalább azt higgyétek el, tényleg nem ez alapján fogok választani.

És kedves válaszoló! Sajnálom, hogy ilyen akaratos voltam a csillagjegyedet illetően. De ha tényleg úgy érzed, hogy csak rád tartozik, nem bánom, ha nem mondod meg!

2010. jún. 21. 10:54
 17/19 anonim ***** válasza:

Na szóval.Én nyilas vagyok (lány)kos aszcendenssel, és irtózom a bakoktól, valamiért már tíz perc után nem bírom a társaságukat.

De nem tudom hogy ez fordítva is így lehet e , mennyire más egy nyilas nő és férfi, meg egy bak nő és férfi.

2010. jún. 22. 14:28
 18/19 anonim válasza:
Hozzád egy szűz illik.
2010. szept. 2. 16:19
 19/19 A kérdező kommentje:

Az utolsónak hálás köszönet értelmes válaszért!

az utsó előttinek meg uzenem, hogy anyukám nyilas, legjobb barátnőm nyilas, a pasim pedig íme, mostmár kos lett... NEM ez alapján döntöttem, nyugalom. Egyikkel sincs semmi bajom... amúgy azt mondják, hogy a bak az a csillagjegy amit a legjobban befolyásol az aszcendense... nem tudom hogy igaz-e, de remélem hogy nem utálnál annyira, mert a nyilasok eddig mindig olyan aranyosak voltak!

2010. szept. 9. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!