Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ki mit gondol a mérlegről?

Ki mit gondol a mérlegről?

Figyelt kérdés
Szerintetek milyen személyiségűek, mennyire megbízhatóak, mennyire barátságosak, vagy elutasítók, lehet velük beszélgetni, vagy távolságtartók inkább? Mondjatok példákat is, ha tudtok.

2018. júl. 16. 20:27
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ja bocsánat, gondoltam van annyi esze mindenkinek, hogy tudja, hogy az ezotéria kategóriába nem a használati tárgyakról kérdezünk.De ezek szerint nincs :(
2018. júl. 16. 22:17
 12/21 anonim ***** válasza:
17%
Pedig lehetne egy ősi szimbólum is.
2018. júl. 16. 22:21
 13/21 D-Mano ***** válasza:

Lucifer-666,

Nem lőttél mellé, a Mérleg egy ősi szimbólum. Gondolom, nemcsak, de többek közt, ősi, asztrológiai szimbólum.

A Mérleg szimbolikája a "mérlegelés", a méricskélés, az egyensúly, az arányok és 2 különböző dolog összekötése (a mérleg 2 serpenyőjében 2 egymást ellensúlyozó dolog)

Ezzel összefüggésben a Mérleg jegy (pontosabban talán Mérleg archetipus) a harmónia, így a béke is, a kapcsolatteremtés, a szépérzék, az igazságosság és az ítélkezés minőségét jelképezi.

De persze, ha valaki Mérleg csillagjegyűnek született (abban a jelben állt a Napja, a születési dátumában), az még nem feltétlenül tipikusan Mérleg tulajdonságú, mert nagyon elnyomhatják a Nap kifejeződését más asztrológiai tényezők.

Vagy esetleg a Mérleg jellemzők diszharmónikusan jelennek meg nála: pl. nem békepárti és diplomatikus lesz, hanem megfelelési kényszeres...

2018. júl. 17. 00:10
 14/21 anonim ***** válasza:
Apám, Általános Iskolás, középiskolás barátom, illetve munkahelyen egyik haverom is mind mérleg volt. 4 férfi és egyet kivéve mind hisztis, hiú és agresszív volt. Az az egyik az Általános Iskolás barátom és őrá többé kevésbé illik a csillagjegye. De a többire nagyon nem. Még ismertem 2 lányt, rájuk se nagyon illett. De azért vicces, hogy mindig az egyik legjelentősebb ember az életem különböző szakaszán mindig mérleg volt. Bár ez csak véletlen. Mert mint mondtam, nem is illett rájuk a jegyük általánosságban.
2018. júl. 17. 12:43
 15/21 anonim ***** válasza:
Bika vagyok. Nekem nem jönnek be. Ez az "azt mondom/csinálom, amit várnak tőlem" hozzáállás nem szimpi. Én ennél jóval határozottabb vagyok.
2018. júl. 18. 20:53
 16/21 anonim ***** válasza:
Nagyon hiú, feltűnési kényszeres, lázadó, felszínes, szociális, polkorrekt.
2018. júl. 19. 18:55
 17/21 anonim ***** válasza:

Jómagam is Mérleg vagyok, tehát jó véleményem van róluk C:

A hiúság nagyon igaz, a döntésképtelenség is. Pár helyen még azt is említik hogy "kreatív", ami szintén igaz.

2018. júl. 19. 20:14
 18/21 anonim ***** válasza:

Kozvetlenek kommunikativak a stilusuknak!! megfeleloen van izlesuk donteskeptelenek megalkuvoak( ennek a pozitiv es negativ ertelmeben is) szexben nyitottak nem kitartoak szeretik a gyerekeket de a csalad hazassag fogalmat teljesen maskepp ertelmezik.kenyelem szeretok es imadjak a luxust de hozza a penzt mar nem minden esetben kepesek megteremteni mastol varjak el...

Altalanossagban ez volt igaz a merleg napjegyuekre akiket ismertem...

2018. júl. 23. 14:42
 19/21 anonim ***** válasza:

Számomra az a jegy, akivel ha beszélgetek, mindig jókedvű leszek, és megállapítom, hogy mennyire hasonlóan gondolkodunk. Többször volt már ilyen...

Egyébként nekem az aszcendensem méreg, lehet azért csípem őket úgy.

2018. júl. 30. 08:26
 20/21 anonim válasza:
51%

Mennyi hülyeséget írtak itt az emberek..... Nem a mérleget jellemzik, hanem random embereket, akik történetesen mérleg jegyében születtek.

Elsősorban, a mérleg NEM döntésképtelen, mindig tud dönteni, csak rettenetesen nehéz számára, mivel mindig csakis a harmóniára, a diplomatikusságra törekszik, az arany középutat keresi. Ugyan megszállottja az igazságnak, sokszor hazudik, de az általában kegyes hazugság, hisz nem szívesen bánt másokat. Mindig kevesebbet mond mint amennyit tud, ezért nem szabad alábecsülni őket. Hosszú ideig tart eltávolodniuk egy embertől, de ha egyszer megteszik, akkor már nem valószínű hogy újra összejönnek/barátok lesznek.

Most így ennyi jutott eszembe:/

2018. aug. 13. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!