Ki mit gondol a mérlegről?
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen személyiségűek, mennyire megbízhatóak, mennyire barátságosak, vagy elutasítók, lehet velük beszélgetni, vagy távolságtartók inkább? Mondjatok példákat is, ha tudtok.2018. júl. 16. 20:27
1/21 anonim válasza:
Nekünk van egy ősrégi gramm mérlegünk. Csak néhány dkg-t szokott tévedni.
2/21 anonim válasza:
Az enyém nem beszél, csak rohadt nagy számokat küldözget az applikációnak suttyomban.
3/21 anonim válasza:
Két mérlegem van, az egyik totál megbízhatatlan, a másiknál még nem vette észre, hogy csalna.
4/21 anonim válasza:
Nem gondolok semmit. Általában digitális, ritkábban analóg módon mutatják az ember súlyát.
5/21 A kérdező kommentje:
A gyenge elméjűek kedvéért kiírom: A HOROSZKÓPRA GONDOLTAM!!! TUDJÁTOK MI AZ?
2018. júl. 16. 21:28
6/21 anonim válasza:
Jó ízlésűek,szépek,kedvesek,diplomstikusak,és döntésképtelenek.
7/21 anonim válasza:
Nem tudtam még eldönteni, hogy vicces vagy elkeserítő, amikor valaki első alkalommal jön és izgatott, hogy itt majd valami mágikus tudásra fog szert tenni.
Ennél csak az rosszabb, amikor "tanítót" talál magának és elhiszi, hogy valami titkos bölcsességbe lesz beavatva.
8/21 anonim válasza:
Nekem van három Mérleg jegyű barátom,mindhárman jólelkűek,türelmesek,diplomatikusok voltak,ez a három tulajdonság jellemezte mindhármukat,illetve nagyon megértőek is
9/21 anonim válasza:
Nekem is van mérleg ismerősöm. Agresszív, rasszista, elmebeteg.
10/21 anonim válasza:
“A gyenge elméjűek kedvéért kiírom: A HOROSZKÓPRA GONDOLTAM!!! TUDJÁTOK MI AZ?”
Tudod mi a magyar nyelvtan?
a mérleg vs. Mérleg jegyű személy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!