A kvadrát fényszögek rosszak?
Ha egy párkapcsolati elemzésben sok a kvadrát kapcsolódás az mit jelent?
Nem fog működni a dolog? Mély ellentétek? Mit jelentenek pontosan?
Az asztrológia összetett és részletgazdag.
Tanulgatom az asztrológiát egy ideje (internetes oldalakból és könyvekből), bár nem olyan nagy lendülettel, de már egy ideje elérkezett az a pont, hogy elhatároztam, mégiscsak megéri befizetni egy tanfolyamra, hogy igazán megérthessem és átláthassam. Amire jelentkezni szeretnék az egy négy éves tanfolyam... szóval tényleg nem olyan egyszerű.
Eddig még nem mentem el asztrológushoz, magamnak próbáltam fejtegetni a horoszkópomat, de eléggé belegabalyododtam én is, szóval szerintem a nyáron felkeresek egy asztrológust. Ezt ajánlom neked is. :)
11.
Részletgazdag... Csak semmi alapja nincs.
Eszembe jutott valami..
Velem az a baj hogy nagyon sokszor magamra veszek dolgokat. Tehát ha valaki mond valamit szóvá tesz valamit akkor nagyon érzékenyen reagálok. (sok esetben el is sirom magam, de ez nagyrészt párom esetében fordul elő) nagyon rossz és tudom hogy nem így kéne reagálnom de egyszerűen kitör belőlem... Mindig azt mondja hogy nem mer mondani semmit lassan már mert hogy mindig így reagálok. De ő meg nagyon nyers stílusban közli a dolgokat. Amivel úgy érzem nagyon megbánt.
És most hogy így gondolkodtam az első barátom is sokszor mondta ezt. Ugyan ő nem volt ennyire nyers vagyis jóval kevesebbszer fordult elő ez.
Lehet ez is egy olyan dolog amit le kell küzdenem? Csak a jelenlegi párom most erőteljesebben hat ki rám.
Ez is lehet megoldando feladat?
A másik ilyen hogy gyűlölöm a kiszámíthatatlanságot nem bírok reagálni a hirtelen változásokra. Pánikba esem mondhatni.. És az első párom rettentően kiszámíthatatlan volt olyan téren hogy mindig valami újba fogott.. A jelenlegi párom is az valamilyen szinten. Sok a hasonlóság.
Nála az van hogy ő meg hirtelen szervezkedik, változtat a programon. Menetkozben jönnek be újabb programok.. És sokszor csak kapkodom a fejem és kész tények előtt állok már.
És ez nagyon hangsúlyos az életemben ez a két dolog.
Lehet ezeket kell megtanulni. Lazulni? És nem ennyire érzékenyek lenni? Hogy csináljam?
Minden olyan dolog tanulási feladatra mutat, ami rossz érzést okoz neked, vagy, ami motivál téged.
De nem mindig egyértelmű, hogy egy ilyen jel pontosan mire utal.
Pl. ha valaki gyűlöli a kiszámíthatatlanságot, az jelentheti, hogy túl merev az illető, és. kicsit lazábbá kellene válnia. DE azt is jelentheti, hogy, habár szeretné, ha a dolgok kiszámíthatóbbak lennének, mégsem hajlandó energiát fordítani a dolgok megtervezésére, megszervezésére vagy nem hisz eléggé a tervezői képességében, esetleg nem elég kitartó végigvinni a terveit.
Hogy nálad ez mit jelent, azt nem tudhatom, nem ismerek hozzá elég részletet. De te megtudhatod kitartó önismeretfejlesztéssel. És ehhez egy nagyszerű térkép az ember horoszkópja. Mert az jelöli azt is, hogy nálad miből fakad ez a kiszámíthatatlansággal kapcsolatos gyűlölet.
HakapesziM
Mennyire vagy jártas az asztrológiában, hogy ezt így kijelentheted? Tudod, hogy működik?
Kedves D-Mano, pont ezt akartam reagálni! :)
Kedves Hakapeszi!
Mondd meg nekem, kérlek, mitől tudományos hozzáállás az, amikor valaki úgy ítél meg valamit, hogy még csak erős alapfokon se ismeri azt, amit kritizál?
Konkrétan az asztrológia kapcsán: a hozzád hasonlók generáltak egy hazug képet az asztrológiáról, a horoszkópokról, mégpedig a bulvár magazinokban, melyekben ilyen címszó alatt olyasféle "játékot" -csúnyában fogalmazva félrevezetést, hamis bizniszt- találni, aminek SEMMI KÖZE a valódi, tudományos asztrológiához, hacsak nem a felszín egy apró mikroszemcséje szintjén, ami lókuki összefüggés, magyarán szólva.
A régi nagy csillagászok egyúttal asztroLÓGusok is voltak! Nos, vajon szerinted hogy lehetséges az, hogy ti elismeritek Galileit, Kopernikuszt és társait mint tudósokat, ugyanakkor babonásnak, kuruzslónak is tartjátok?
És mindezt a semmire alapozzátok. Nos, ez is mutatja, hogy az akadémikus szemellenzősök valójában hitre, hipotézisekre építenek, és tudományvallással foglalkoznak. Ellenben pl az olyanfajta tudományokkal, mint az asztrológia.
Nem azt állítom, hogy az akadémikusok mindenben tévednek, hiszen többnyire az általuk lenézettekkel nagy sokára (évtizedek múlva) elkezdenek egyet érteni, aztán tagadják az akadémikusok, hogy ők más állítottak (dogmatikusan!) korábban.
Szóval MÉG az akadémikusok is képben vannak KIS %-ban a tudományról. De ez annyi, mint kakinak a pofon...
A zseni Nicola Teslát -aki az egyik, ha nem a legnagyobb kutató zseni valaha- nem hiába szapulta Edison, és verette fossá a műhelyét... Beképzelt, féligazságokra építő, tolvaj akadémikus volt Edison, Marconi és még sorolhatnám az akadémikus dogmatikusokat, csalókat, akadémikus kuruzslókat, Nobeldíj csalókat.
Tisztelet azon kivételeknek, akik akadémikusokból szemellenzőtől mentes kutatókká válnak, váltak.
Jómagam is végeztem felsőoktatásban úgy mellesleg, mondom pusztán azért, mert nem a levegőbe beszélek, nekem tehát van összehasonlítási alapon akadémikus, valamint alternatívnak gúnyolt kutatási területek között.
És igen, tanultam éveken át az asztrológia TUDOMÁNYát is. Akárcsak Kopernikusz, Galilei és a többiek egykor.
Fogadjon, hogy ismételten arra se méltattad a hozzám hasonló fejtegetéseket, hogy elolvasd és helyesen értelmezd. Beképelt akadémikus gőgből, presztízs kérdésből, a vitakészséged hiányából.
Vagy kivételesen mégis odafigyelsz mások érveire? Akkor várom szeretettel valódi érveidet, kedves Hakapeszi térítő akadémikus-dogmatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!