Milyen csillagjegyekre jellemzőbb a borderline személyiségzavar?
Szerintetek van vagy lehet összefüggés?
Persze nyilván tudom, hogy nem ezen múlik, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Mit kezdenél a válasszal, ha megkapnád? Mire lenne jó neked az a válasz?
Az asztrológiai születési képleted jelzi, ha ilyen személyiségzavarra vagy hajlamos, DE önmagában semelyik csillagjegy nem jelez ilyesmit.
Az egyik ezoterikus ismerősöm szerint azokra jellemzők a személyiségzavarok akiknek az aszcendense ellentétes a napjegyével. Például: skorpió (napjegy)- halak (aszcendens) mert a skorpió tűz jegy a halak meg víz és a kettő nem táplálja hanem kioltja egymást.
De hozzá kell tennem, hogy én se hiszek a dologban.
Ui.: Az én napjegyem bak az aszcendensem pedig rák. A Bak földjegy, a rák pedig vìz jegy. Szóval a víz elvileg táplálja a földet és összhangban vannak.
Nekem mégis sikerült beszereznem a bipoláris depresszió 2.0-ás verzióját és a borderline személyiség zavar néhány markáns jellemzőjét.
A Skorpió egy vízjegy.
A Rák és a Bak meg pont szemben helyezkedik el egymással a horoszkópban.
A skorpió vízjegy?
Úgy tűnik ma se leszek asztrológus. :)
Az én kombómra az említett ismerősöm mondta, hogy jó párosítás.
Nekem összesen 3 borderline ismerősöm van, egyikük Szűz és férfi, másikuk Ikrek és nő, harmadik személy Oroszlán és nő.
Természetesen semmilyen összefüggés nincs a horoszkóp és a személyiségzavarok között. Sőt, a horoszkóp és a való élet között sem sok...
Megbízható forrásokból tájékozódjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!