Öltem álmomban, ennek van komoly jelentősége?
Tegnap este furcsa álmom volt, sokkal összefüggőbb, mint az eddigiek, ilyen értelmes, egy szálon futó álommal sosem találkoztam még.
Egy iroda szobában ültünk, volt 2 asztal, körülötte férfiak és papírok, de nem túl sok, éppen annyi, hogy ki kellett töltenie az adott személynek, aki velem és társaimmal szemben ült. A jelentkezés egy pártba történt, egyenruhások voltunk, azonban a két pártba jelentkező nem igazán. Feltett a mellettem ülő nekik pár kérdést, ismertette velük a fizikai felméréseket, amik kötelezőek voltak a jelentkezés elfogásához. 2 féle teljesítény lehetett. Egy gyengébb és egy erősebb, ez alapján soroltuk be a jelentkezőket az adott osztályba.
Az egyik jelentkező egy teltkarcaú nő, míg a másik egy teljesen normális, bár érdekes akcentussal beszélő férfi volt. A nőről kiderült, hogy zsidó, a férfi pedig muszlim, vagy arab, erre nem emlékszem pontosan. Így a követelményeknek már nem is feleltek meg, de a papírokat már kitöltötték. A nő fel volt háborodva, míg a férfi is szarkasztikusan kezelte egy ideig a dolgot.
Ekkor a mellettem ülő egyenruhás felállt és elsétálva mögöttük felháborodottan átment a másik szobába és idegesen veszekedni kezdett az ottaniakkal. Ekkor én felálltam és a szoba csendje csak az enyém volt. Elkezdtem beszélni a nővel, ordítozni is. Hirtelen a semmiből kihozták az egyébként személyzetnek is járó ebédet és letették a két "vendég" elé.
Feltettem a kérdést:
- Megadjuk az utolsó vacsora lehetőségét? - vigyorogtam. Tudtam, hogy ki vagyok és, hogy mindenki csendben engem néz. A nő háborgott és addigra már én is felhúzták magam. Ráfordítottam, hogyha nem eszi meg, akkor lenyomom a torkán és abba fog belefulladni. A férfi ilyenkor már békésen evett és a teljesen kitöltött papírjaival ült ott együttműködően.
A megtárgyaltak után egy ismerős arcú férfi lépett ki, megkérdezte; Na mi a helyzet? - közel volt az arcunk és szinte minden vonására emlékszem, de előtte sosem láttam. Mintha Albertnek hívott volna egy pillanatra.
A férfi kiment, ha jól emlékszem... miután megették ami a tányéron volt, akkor elővettem a pisztolyomat, a férfi fejéhez tartottam, de nem sült el, mert nem volt benne lőszer. Ekkor felnevettem nagy vihogva, majd kértem a körülöttem ülöktől töltény. ( a töltényeket elég érdekesek voltak, de ez már lényegtelen)
Lelőttem mind a két asztalnál ülőt, emlékszem, hogy meghaltak, de vérre nem emlékszem, csak arra, hogy vigyorogtam.
Tudtam ki voltam álmomban, miután felébredtem. Albert Slitz, egy a 40-és éveit taposó ősz hajú férfi. Albertet ismerem, én találtam ki. Lehet... hogy ő mégis egy valós személy volt?
Valamint arra is rájöttem, hogy valószínű náci tisztek ültek az asztalnál M34-es zubbonyban. (Zöld) azt is tudtam, hogy ez a neve... Ez mit jelent? Nagyon ismerős volt a férfi, de tudom, hogy sosem találkoztam vele a való életemben...
Emellett ezekben más volt az álmom:
- Sosem öltem embert álmomban
- Mindig a saját személyemnek tudtam be magam
- Sosem láttam magam semmilyen értelemben egyik álmomban sem, de itt most valahogy láttam a kezem.
- Sosem jegyeztem meg arcokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!