Szerintetek összeillik egy rák lány egy mérleg fiuval?
Ha nagyon pontos elemzést szeretnél tudni, akkor fontos tudni mi az aszcendensetek is. Csak horoszkóp alapján nehéz megállítani.
Egyébként, te, mint rák, érzelmes vagy, ő pedig harmónia kereső. Szerintem a kettő együtt jó.
Szerintem ne horoszkóp alapján ítélkezz, hanem ismerd meg, tudd meg milyen és aztán gondolj másra. (:
Pl. horoszkóp azt írja, azonos horoszkópúak nem illenek össze - oroszlán vagyok, két éve vagyok együtt a barátommal. Azt mondják, skorpióval nem jövök ki - egyik legjobb barátnőm skorpió. Stb.
Szia!
Alapjáraton összeillenek, mert mindketten romantikusak és szeretik a békét, szeretnek tartozni valakihez. De mivel egyikük sem túl határozott, könnyen ellaposodhat a kapcsolat, illetve emiatt egy harmadik is felbukkanhat- különösen a Mérleg fiúnál. Ha az egyikük magához ragadja az irányítást a kapcsolatban (jobb, ha a Rák lány teszi ezt), akkor nagyon jó lehet.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!