Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpiók, eddig milyen az évetek?

Skorpiók, eddig milyen az évetek?

Figyelt kérdés
Mik történtek, inkább jó vagy rossz? Áttörés?
2018. máj. 21. 07:22
 1/9 anonim válasza:
30%
Egyedül vagy ilyen hülye, hogy hiszel ebben, vagy fogják a kezed?
2018. máj. 21. 07:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Normálisan feltettem egy kérdést, ha te nem hiszel benne, állj tovább! :)
2018. máj. 21. 08:27
 3/9 anonim válasza:
100%
Semmi nem történt, minden ugyanolyan maradt.. :/
2018. máj. 21. 08:49
 4/9 anonim ***** válasza:
A napjegy kevés, de nekem eddig többnyire pozitívan telik az évem, és jobb, mint tavaly. Jobb munkahelyre kerültem, jobb közösségbe, jobb lehetőségeim adódtak egészségmegőrzésre, sportolásra, több a pénzem, remek embereket ismertem meg, és még többet tudok utazni, mint eddig valaha... és ki tudja, mi lesz még?
2018. máj. 21. 09:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Rendkívül parádés. Szakdolgozat leadás, itthon beütött az apokalipszis, pénzügyi gondok, de eddig rendeztem. Legalábbis magam részéről. A többit majd megoldja, aki akarja.
2018. máj. 21. 12:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Skorpióként jól vagyok ma is, farkam görbülete is mint általában a szokásos ha senki sem támad.
2018. máj. 21. 12:36
 7/9 anonim ***** válasza:
sz-r.egy szóval...
2018. máj. 21. 13:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Nagyon jó. ^^

Végre kezd egyenesbe jönni az életem.

2018. máj. 23. 22:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Eddig egész jól, a kitűzött céljaimmal is jól haladok, bár most jön még egy nagyobb vízválasztó, de szerintem nem lesz gond. Anyukám is skorpió és neki is jól megy, évek óta az egyik legjobb éve, végre azt csinálhatja amit szeret.
2018. jún. 6. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!