Fura párosítás akkor most egyszerre vagyok gátlásos és gátlástalan?
Oroszlán fiú szűz aszcendensel!
nah erre mondjatok valamit ami tipikusan csak erre a kombinációra igaz
Itt egy diagram, mi hogyan befolyásolja a személyiségedet:
_
| |
| |
| | _
| | | |
| | | | _
| | | | | |
| | | | | |
te is láthatod, hogy nem egyenrangúak bizonyos dolgok.
csávó létedre a kiskegyedet olvasot vagymi? és onnan szedted ezt a baromságot?
GONDOLKOZZATOK MÁR? HOGYLEHETNE EZ IGAZ? FELKÉNE NŐNI MERT ÍGYCSAK BAJOK LESZNEK HA ILYEN BAROMSÁGOKKAL FOGLALKOZOL...bár könnyebb a problémákat meg a felelőséget egy kis irományra kötni hogy jajj neméntehetek ról,a ez ígyvolt megírva...CSICSKÁK VAGYTOK MIND
intelligensebbnek tartom magamat az ilyen agyilag eltorzult embereknél vagy mik vagytok...
ha vmit csinálok tudom hogy azt én akartam én b@sztam el, nempedig a bp tv-s jósda miatt volt...
És ha érdekel akkor van vele valami problémád kis köcsög néha jó hinni valami olyan dologban amit az ember nem tud megmagyarázni amúgy is csak érdekelt és ha egyszer belenéznél egy olyan könyvbe ahol direkt erről írnak nem újságra gondolok. Te is biztos azért vagy ekkora idegbeteg mert cseszi az agyad, hogy ilyen az élet
a kötekedősnek üzenem a többit köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!