Valakinek van tapasztala arról hogy egy ikrek fèrfi mennyire hűtlen?
Nekem katasztrofális tapasztalatom van egy ikrek férfival, nemhogy nem hűséges, hanem kettős, hármas, négyes vagy még több életet él, profi hazudozó.
Hát előttem lebukott, rendőrségi feljelentést is kellett tegyek.
Hát szeretnek trükközgetni, mellébeszélni, ha nem is járnak rosszban, akkor sem túl egyértelműek, mintha attól félnének valami baj történne, ha kiszámíthatók és őszinték valakivel, mármint azzal, akit elvileg szeretnek...
És a hűség-hűtlenség:
Ők inkább kíváncsiak, és azért tartanak több vasat a tűzben. Meg eléggé tudnak ragaszkodni valakihez, nagyon is.... De közben igen a kíváncsiság eléggé hajtja őket. És ha más nők után koslatnak, azt azért csinálják titokban, mert valójában nem akarják elveszíteni a párjukat.... Szerintem fárasztóak és idegesítőek...
Az ikrek ferfit nem tudom,de noben az ikrek,kacer,es csapodar,hutlen,es hazudozo,harsany,es ketszinu,akiket en ismerek..Bocsi a normalis ikrektol,mert vannak kivetelek...
De latszolag baratsagosak,beszedesek,viccesek,ezert sok ember kedveli oket,en nem ,mert atlatok rajtuk.
Sok no munkatarsam ikrek jegyu,es a ferjem exszeretoje is az volt,pofatlanul csalta a parjat idosebb ferfiakkal.Meghivatta magat veluk,kihasznalta oket..
Szerintem nagyon nem. Az orrom előtt flörtöl össze-vissza, miközben nekem (és saját magának) "örök szerelmet" ígér...
Már csak Testvéri Közösséget és Baráti, ill. Bajtársi viszonyt ápolok vele. Várom a konkrét lehetőséget, hogy kíméletesen SZAKÍTSAK vele.
Részemről már VÉGE!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!