Ikrek-ikrek nő és férfi összeillik?
Én ikrek lány vagyok. Nem járnék egy másik ikrekkel. Nem bíznék benne. És nem tetszene, hogy olyan mint én. Belőlem csak egy legyen egy kapcsolatban. :) Inkább olyat választanék, akit lenyűgöz a személyiségem, mert számára ismeretlen.
Ettől függetlenül működhet, mert egy ikrekkel könnyű kijönni. Csak nagy rá az esély, hogy nem hűséges típus. Szeret játszani (másokkal is).
Nem minden ikrek jegyűre igaz a leírás, nem kell megsértődni... :)
Szia. Én egyszer, nem is olyan régen belemnetem egy ikrek "férfival" egy kapcsolatba. Mézesmázos szövegek, jo szex, sok veszekedés. Arrol ne is beszéljünk h megcsalt. Az ikrek tud hűséges lenni ha nagyon szerelmes.. Én az voltam, ő nem.
Én csak annyit mondok, hogy NE tedd!
Nem tudom, de nekem mérleg jegyű emberként, azaz én nem vagyok ikrek, hanem mérleg jegyű vagyok, de nekem egy ismerősöm ikrek jegyű és totál rá is illik a csillagjegye, meg egy másik ismerősöm, aki kos és rá is ráillik a csillagjegye.
Szerintem akire totálisan ráillik a csillagjegye, annak az aszcendense is ugyanaz lehet.
De nem biztos, csak én erre is tudnék gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!